Mini Living – Built by All

Mini Living – Built by All

Με το Λονδρέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο «Studiomama» συνεργάστηκε η Mini, προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό τις νέες της προτάσεις, που έχουν σχέση με το πώς οι ένοικοι, σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες, θα μπορέσουν να κάνουν τα κτίρια και γενικότερα τους χώρους διαβίωσής τους, άνετους και πιο ανθρωποκεντρικούς. Η πρόταση, είναι μια απάντηση στην έλλειψη χώρων […]

Με το Λονδρέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο «Studiomama» συνεργάστηκε η Mini, προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό τις νέες της προτάσεις, που έχουν σχέση με το πώς οι ένοικοι, σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες, θα μπορέσουν να κάνουν τα κτίρια και γενικότερα τους χώρους διαβίωσής τους, άνετους και πιο ανθρωποκεντρικούς.

Η πρόταση, είναι μια απάντηση στην έλλειψη χώρων διαβίωσης στις αστικές περιοχές και με το Mini Living – Built by All, ο κατασκευαστής βάζει σε πρώτο πλάνο τις ατομικές ανάγκες και ιδέες των κατοίκων, ώστε να αξιοποιηθεί δημιουργικά ο κάθε ένας χώρος διαβίωσης.

Πέραν της εγκατάστασης, η Mini προσφέρει και διαμορφώνει παράλληλα έναν νέο χώρο εμπειριών. Το Mini Living Factory of Ideas, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν τις δικές τους προτάσεις για τους μελλοντικούς χώρους διαβίωσης και το Mini Living εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Παρουσιάζει τέσσερις ενδεικτικές φιλοσοφίες χώρων διαβίωσης, όπως είναι πχ. μία κοινόχρηστη κουζίνα και ένα υπαίθριο γυμναστήριο. Όλα αυτά συνθέτουν μια μικρή γειτονιά και δείχνουν πως ακόμα και ένα άδειο κτίριο, αν αξιοποιηθεί σωστά, μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τη μελλοντική αστική αρχιτεκτονική.

Πηγή: Mini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ