Ford Focus με Head-up display

Ford Focus με Head-up display

Το σύστημα πληροφοριών, επιτρέπει στον οδηγό, ό,τι καιρικές συνθήκες ή δυσκολίες στην ορατότητα συναντήσει, να έχει τα μάτια του επικεντρωμένα στον δρόμο. Το Head-up display της Ford, που πληροφορίες αυτής προβάλλονται στο οπτικό πεδίο του χειριστή, είναι ειδικά κατασκευασμένο να είναι διακριτό σε κάθε περίπτωση και συγκυρία, καθώς ένα ρυθμισμένο φίλτρο, αντανακλά το φως που […]

Το σύστημα πληροφοριών, επιτρέπει στον οδηγό, ό,τι καιρικές συνθήκες ή δυσκολίες στην ορατότητα συναντήσει, να έχει τα μάτια του επικεντρωμένα στον δρόμο. Το Head-up display της Ford, που πληροφορίες αυτής προβάλλονται στο οπτικό πεδίο του χειριστή, είναι ειδικά κατασκευασμένο να είναι διακριτό σε κάθε περίπτωση και συγκυρία, καθώς ένα ρυθμισμένο φίλτρο, αντανακλά το φως που για παράδειγμα, κάποια πολωτικά γυαλιά ηλίου εξουδετερώνουν την αντανάκλαση και εμφανίζουν τις πληροφορίες, θολές.

Η οθόνη Head-up display του Focus ενισχύει τα φωτεινά κύματα που πάλλονται κάθετα στον δρόμο και η εικόνα φαίνεται καθαρή μέσα από τα πολωτικά γυαλιά. Διαθέτει πολυστρωματική, ανακλαστική επικάλυψη που επιτρέπει στους μηχανικούς να ελέγχουν την πόλωση, το χρώμα, τη μετάδοση και την αντανάκλαση του φωτός, προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες του συστήματος.

Ως εκ τούτου, ήλιος, χιόνι, βροχή ή ομίχλη, δεν θα εμποδίζουν τις πληροφορίες του Head-up display του Focus και ο οδηγός δεν θα χρειάζεται να εστιάσει αλλού την προσοχή του, πέραν του δρόμου, ενώ δεν θα ανησυχεί σε περίπτωση που φορά πολωτικά γυαλιά ηλίου, καθώς οι πληροφορίες στην οθόνη, θα είναι ευδιάκριτες.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ