Η Audi «καλωσόρισε» τις γυναίκες οδηγούς της Σαουδικής Αραβίας

Η Audi «καλωσόρισε» τις γυναίκες οδηγούς της Σαουδικής Αραβίας

Μια νέα εποχή έχει αρχίσει για τις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία. Καθώς, από εδώ και πέρα, έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν άδεια οδήγησης και να βρεθούν πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Προκειμένου να «καλωσορίσει» τις γυναίκες από την εν λόγω χώρα η Audi, σε συνεργασία με ειδικούς από τη Μέση Ανατολή, δημιούργησε ένα βίντεο, […]

Μια νέα εποχή έχει αρχίσει για τις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία. Καθώς, από εδώ και πέρα, έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν άδεια οδήγησης και να βρεθούν πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου.

Προκειμένου να «καλωσορίσει» τις γυναίκες από την εν λόγω χώρα η Audi, σε συνεργασία με ειδικούς από τη Μέση Ανατολή, δημιούργησε ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάστηκε στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα της Σαουδικής Αραβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αυτό, δείχνει ένα ζευγάρι από τη χώρα, με τον άνδρα να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού στη σύζυγό του για να εξέλθουν αυτού και την ίδια να του ανοίγει μετά την πόρτα του συνοδηγού, με εκείνη να κάθεται πίσω από το τιμόνι.

Η Audi γνωρίζει τη σημασία της αγοράς στη Μέση Ανατολή για τις κατηγορίες C και D και από το δεύτερο μισό του έτους, το Α8 θα είναι διαθέσιμο στη Σαουδική Αραβία.

Πηγή: Audi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ