Οκτώ προοπτικές συνεργασίας στο Ισραήλ για τη Seat

Οκτώ προοπτικές συνεργασίας στο Ισραήλ για τη Seat

Εννέα μήνες μετά την έναρξη του πλάνου Xplora, η Seat και η Champion Motors Ltd., εισαγωγέας της μάρκας στο Ισραήλ, ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρώτο στάδιο της πρωτοβουλίας, που είναι η καλύτερη κινητικότητα και η εξεύρεση λύσεων για την ισπανική εταιρεία. Μετά από εξέταση 100 εταιρειών, οκτώ πλέον είναι αυτές με τις οποίες η Seat […]

Εννέα μήνες μετά την έναρξη του πλάνου Xplora, η Seat και η Champion Motors Ltd., εισαγωγέας της μάρκας στο Ισραήλ, ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρώτο στάδιο της πρωτοβουλίας, που είναι η καλύτερη κινητικότητα και η εξεύρεση λύσεων για την ισπανική εταιρεία.

Μετά από εξέταση 100 εταιρειών, οκτώ πλέον είναι αυτές με τις οποίες η Seat βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και πέραν των λύσεων για την κινητικότητα, εξετάζονται και άλλες παράμετροι, όπως είναι τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, λύσεις για ηλεκτρικά οχήματα και η Βιομηχανία 4.0.

Αναφορικά με την κινητικόητα, αναζητούνται τρόποι που θα τη βελτιώσουν και μια πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι, είναι η αντικατάσταση των εισιτηρίων στα ΜΜΜ, με ένα ψηφιακό σύστημα αναγνώρισης επιβατών. Αναφορικά με τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης μιας τεχνολογίας που θα επέτρεπε στο παρμπρίζ να λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο ως οθόνη, ενώ η Seat αξιολογεί ήδη ένα σύστημα πληροφόρησης και επικοινωνίας μέσα στο αυτοκίνητο, με έναν χαρακτηριστικό ήχο να φτάνει κατευθείαν στον οδηγό ή τους επιβάτες.

Και επειδή η εποχή προχωράει και κάθε όχημα θα πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες και να είναι διασυνδεδεμένο, στόχος της Xplora είναι η συνδεσιμότητα των οχημάτων, με τα πρώτα παραδείγματα να είναι η συνεργασία της Seat με την Amazon για την ενσωμάτωση της φωνητικής βοηθού Alexa, η εφαρμογή του συστήματος πλοήγησης Waze της Google ή η πρόσφατη προσθήκη Shazam στα οχήματα SEAT.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ