Goodyear Dunlop Hellas: Εστίαση στην εταιρική υπευθυνότητα

Goodyear Dunlop Hellas: Εστίαση στην εταιρική υπευθυνότητα

Τις δράσεις, με στόχο τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων παρουσίασε η Goodyear Dunlop Hellas. Φέτος, αποφάσισε να στηρίξει το έργο των «Γιατρών του Κόσμου», παραδίδοντας ελαστικά για 15 οχήματα που χρησιμοποιούνται στις αποστολές τους. Να σημειωθεί πως το 2017, η εταιρεία παρείχε ελαστικά στο Πυροσβεστικό Σώμα και πως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, τα […]

Τις δράσεις, με στόχο τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων παρουσίασε η Goodyear Dunlop Hellas. Φέτος, αποφάσισε να στηρίξει το έργο των «Γιατρών του Κόσμου», παραδίδοντας ελαστικά για 15 οχήματα που χρησιμοποιούνται στις αποστολές τους.

Να σημειωθεί πως το 2017, η εταιρεία παρείχε ελαστικά στο Πυροσβεστικό Σώμα και πως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, τα έσοδα από δύο θεατρικές παραστάσεις διατέθηκαν για το «Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος».

Μιλώντας για την παράδοση των ελαστικών στους «Γιατρούς του Κόσμου», ο κ. Νίκος Σπανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Goodyear Dunlop Hellas, δήλωσε. «Εκτός από κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των ελαστικών, η Goodyear Dunlop Hellas λειτουργεί διαχρονικά ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, πιστεύοντας ότι η καινοτομία, η πρωτοπορία και η επιτυχία θα πρέπει να ανταποδίδονται στην κοινωνία. Τα ελαστικά της Goodyear Dunlop μεταφέρουν εκατομμύρια ανθρώπους στην καθημερινότητά τους, αλλά η σκέψη ότι είμαστε μέρος ξεχωριστών διαδρομών ανθρωπιάς και προσφοράς, μας γεμίζει συγκίνηση».

Από τη μεριά της, η κα. Νατάσσα Βελεσιώτη, Διευθύντρια Marketing της Goodyear Dunlop Hellas, σημείωσε. «Φέτος στηρίζουμε υπερήφανα έναν οργανισμό που έχει γράψει χιλιόμετρα σε ένα κοντέρ αποστολών με προορισμό τον άνθρωπο».

Τέλος, ο κ. Κωνσταντίνος Τρουπάκης υπεύθυνος επικοινωνίας των «Γιατρών του Κόσμου» στην Ελλάδα, είπε. «Με τα ελαστικά της Goodyear αρωγό, στο εξής, των αποστολών των “Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος”, μας δίνεται αυτή την επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια που κάνουμε».

Πηγή: Goodyear Dunlop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ