Νέα στυλ BMW Lifestyle

Νέα στυλ BMW Lifestyle

Μια πλήρως ανανεωμένη προϊοντική γκάμα για τέσσερις από τις 12 συλλογές της παρουσιάζει η BMW Lifestyle. Κάθε συλλογή ξεχωρίζει με τα δικά της χαρακτηριστικά και θεματολογία, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την κατάλληλη επιλογή, ανάλογα με τις επιθυμίες τους. BMW Collection Περιέχει είδη ρουχισμού και ποικιλία αξεσουάρ και αποσκευών. Πολλά στοιεία […]

Μια πλήρως ανανεωμένη προϊοντική γκάμα για τέσσερις από τις 12 συλλογές της παρουσιάζει η BMW Lifestyle. Κάθε συλλογή ξεχωρίζει με τα δικά της χαρακτηριστικά και θεματολογία, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την κατάλληλη επιλογή, ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

BMW Collection

Περιέχει είδη ρουχισμού και ποικιλία αξεσουάρ και αποσκευών. Πολλά στοιεία είναι εμπνευσμένα από τη σχεδίαση του BMW Concept Car Vision Next 100 και η «ζωντανή γεωμετρία» του αναπαράγεται στο κύπελλο θερμός BMW, από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, στο λογότυπο του BMW Notebook και στην εσωτερική επένδυση του ανδρικού μπουφάν BMW. Υπάρχει και η απόχρωση σε χάλκινο, που δημιουργεί αντίθεση με τα χρώματα που υπάρχουν και η στάμπα του λογοτύπου της BMW στη γυναικεία μπλούζα BMW Ladies, από οργανικό βαμβάκι και τα φερμουάρ στο χρώμα του χαλκού του σπορ γυναικείου φούτερ BMW, προσδίδουν ένα διαφορετικό στυλ.

BMW M Collection

Οι κυριότεροι χρωματισμοί είναι Black και Marina Bay Blue. Τα υλικά είναι υψηλής τεχνολογίας, όπως πχ. από ανθρακόνημα, που υπάρχει στο σπόιλερ και στους καθρέπτες της BMW M. Ακόμα ένα υλικό, είναι το πολυανθρακικό Makrolon. Από αυτό το υλικό είναι κατασκευασμένη η βαλίτσα BMW M, που διακοσμείται από τέσσερα διπλά ροδάκια στο σχέδιο της ζάντας της Μ5, ενώ η απόχρωσή της είναι Marina Bay Blue.

BMW i Collection

Τα ρούχα της συλλογής ξεχωρίζουν από τα ιδιαίτερα κοψίματα και τη χρήση υλικών που σέβονται το περιβάλλον. Για παράδειγμα το γυναικείο μπουφάν BMW i από οργανικό βαμβάκι, έχει ασύμμετρο κόψιμο, επένδυση υψηλής ποιότητας σε αντίθετη απόχρωση και μία σχεδιαστική λεπτομέρεια. Τα κουμπιά είναι από ανακυκλωμένο χαρτί. Από οργανικό βαμβάκι είναι και το BMW i T – Shirt για γυναίκες και άνδρες, ενώ το «Appleskin» χρησιμοποιείται για το σακίδιο BMW i. Το «Appleskin» είναι ένα συνθετικό φυτικό δέρμα από ίνες μήλου.

BMW The Collection

Εμπνευσμένη από τα σχεδιαστικά στοιχεία της BMW Σειράς 7 Individual και διαθέτοντας στοιχεία «Smart Travel», η συλλογή περιλαμβάνει μία γκάμα αξεσουάρ και ειδών ταξιδιού, πολλά από τα οποία έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με δύο εξαιρετικά υψηλού κύρους εταίρους. Τους Montblanc και Horizn Studios.

Ο πρώτος, βοήθησε σε μια σειρά από αξεσουάρ υψηλής ποιότητας με ιταλικό δέρμα, ενώ ο δεύτερος στην πρόταση των βαλιτσών τρόλεϊ Horizn Studios και Horizn Studios.

Από εκεί και πέρα, δύο μοντέλα προστίθενται στην BMW Bikes Collection. Πρόκειται για το σπαστό ποδήλατο ΒΜW, που χρησιμεύει για γρήγορες μετακινήσεις στην πόλη και το BMW City Scooter, που είναι κι αυτό βολικό, ενώ αναδιπλώνεται. Υπάρχει και η προσθήκη του BMW Kids Scooter, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Τέλος, η σειρά BMW Miniatures αποκτά νέα μοντέλα, όπως είναι οι BMW M1, BMW 507, ΒMW M6, BMW Vision και BMW M 6 GTLM John Baldessari.

Οι προτεινόμενες τιμές είναι οι εξής

BMW Collection Thermal Mug Design: €55.00
BMW Collection Notebook, large: €27.00
BMW Collection Men’s Soft Down Jacket: €258.00
BMW Collection Ladies’ T-Shirt: €48.00
BMW Collection Sweatshirt Jacket Ladies’: €150.00

BMW M Sweatshirt Jacket, Women’s: €177.00
BMW M Rollerball: €163.00
BMW M Boardcase: €326.00
BMW i Women’s Jacket: €393.00
BMW i Ladies’ T-Shirt: €80.00

BMW i Men’s T-Shirt: €80.00
BMW i Rucksack: €365.00
BMW i Pencil Set: €41.00
BMW Iconic Montblanc for BMW Pen Pouch: €238.00
BMW Iconic Montblanc for BMW Credit Card Holder: €150.00

BMW Iconic Montblanc for BMW Duffle Bag: €1,490.00
BMW Iconic Montblanc for BMW Fountain Pen: €515.00
BMW Iconic Horizn Studios for BMW Trolley: €508.00
BMW Iconic Horizn Studios for BMW Boardcase: €448.00
BMW Folding Bike: €782.00

BMW City Scooter: €209.00
BMW Kids Scooter: €125.00
BMW Miniature M1: €135.00
BMW Miniature 507: €135.00
BMW Miniature M6 Convertible: €86.00

BMW Miniature BMW Vision: €135.00
BMW Miniature BMW M6 GTLM John Baldessari: €271.00

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ