Δοκιμές αυτόνομης οδήγησης από τη Mercedes στην Κίνα

Δοκιμές αυτόνομης οδήγησης από τη Mercedes στην Κίνα

Η Mercedes έγινε ο πρώτος διεθνής κατασκευαστής που εξασφάλισε την άδεια να πραγματοποιήσει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης στο Πεκίνο. Η άδεια εξασφαλίστηκε μετά τα πετυχημένα τεστ που έγιναν για τον ίδιο σκοπό, αλλά σε ελεγχόμενες διαδρομές. Λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού στην πρωτεύουσα της χώρας, η αυτόνομη οδήγηση σε αυτή, αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Μετά την άδεια που […]

Η Mercedes έγινε ο πρώτος διεθνής κατασκευαστής που εξασφάλισε την άδεια να πραγματοποιήσει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης στο Πεκίνο. Η άδεια εξασφαλίστηκε μετά τα πετυχημένα τεστ που έγιναν για τον ίδιο σκοπό, αλλά σε ελεγχόμενες διαδρομές.

Λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού στην πρωτεύουσα της χώρας, η αυτόνομη οδήγηση σε αυτή, αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Μετά την άδεια που εξασφάλισε η Mercedes, πάντως, θα μπορέσει να εξελίξει περισσότερο τις τεχνολογίες της, συνεργαζόμενη με τις τοπικές Αρχές στη χώρα.

Για να πάρει την άδεια η εταιρεία, εφοδίασε τα οχήματά της με τεχνολογίες και συστήματα της Baidu Apollo, έκανε εκτεταμένα τεστ στη National Pilot Zone, ενώ από τη μεριά τους οι χειριστές εξασκήθηκαν αρκετά στον νέο τρόπο οδήγησης και τις νέες συνθήκες.

Πηγή: Mercedes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ