Συμφωνία Seat με την κοινοπραξία Volkswagen Group China και JAC

Συμφωνία Seat με την κοινοπραξία Volkswagen Group China και JAC

Μνημόνιο συνεργασίας με τις Volkswagen Group China και Anhui Jianghuai Automobile Group Corp., Ltd (JAC) υπέγραψε η Seat. Η συμφωνία υπογράφτηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας, Λούκα ντι Μέο, τον πρόεδρο του Volkswagen Group στην Κίνα, Γιόχεμ Χάισμαν και τον πρόεδρο της JAC, Αν Γιν, παρουσία της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και του πρωθυπουργού […]

Μνημόνιο συνεργασίας με τις Volkswagen Group China και Anhui Jianghuai Automobile Group Corp., Ltd (JAC) υπέγραψε η Seat. Η συμφωνία υπογράφτηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας, Λούκα ντι Μέο, τον πρόεδρο του Volkswagen Group στην Κίνα, Γιόχεμ Χάισμαν και τον πρόεδρο της JAC, Αν Γιν, παρουσία της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και του πρωθυπουργού της Κίνας, Λι Κεκιάνγκ, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο.

Πλέον, η Seat θα είναι κύρια εκπρόσωπος του ομίλου Volkswagen σε αυτή την κοινοπραξία και θα γίνει μέτοχος της JAC Volkswagen, η οποία θα εντάξει τη φίρμα στην κινεζική αγορά το 2020-21.

Επιπροσθέτως, με τη συνεργασία όλων των πλευρών, θα δημιουργηθεί ένα κέντρο R&D στην Κίνα, με στόχο την ανάπτυξη των ηλεκτρικών οχημάτων, της συνδεσιμότητας και της αυτόνομης οδήγησης, με όλα τα σχετικά ανταλλακτικά, εξαρτήματα και τεχνολογίες.

Τέλος, η κοινοπραξία θα λανσάρει και την πλατφόρμα BEV.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ