Η BMW διευρύνεται στην Κίνα

Η BMW διευρύνεται στην Κίνα

Η BMW επεκτείνεται περαιτέρω στην Κίνα μετά την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας με την κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive. Η συμφωνία υπεγράφη παρουσία του Κινέζου πρωθυπουργού, Λι Κεκιάνγκ και της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ. Η ΒΒΑ θα αυξήσει την παραγωγή των οχημάτων BMW στις 520.000 μονάδες το 2019, ενώ το αμιγώς ηλεκτρικό BMW iX3, προορίζεται για αγορές […]

Η BMW επεκτείνεται περαιτέρω στην Κίνα μετά την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας με την κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive. Η συμφωνία υπεγράφη παρουσία του Κινέζου πρωθυπουργού, Λι Κεκιάνγκ και της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.

Η ΒΒΑ θα αυξήσει την παραγωγή των οχημάτων BMW στις 520.000 μονάδες το 2019, ενώ το αμιγώς ηλεκτρικό BMW iX3, προορίζεται για αγορές και εκτός της Κίνας. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2020 στο εργοστάσιο στο Σενιάνγκ, με την ΒΒΑ να διευθύνει ήδη μια μονάδα κατασκευής κινητήρων, που περιλαμβάνει ένα εργοστάσιο μπαταριών για τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα BMW.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο Χάραλντ Κρούγκερ, πρόεδρος του Δ.Σ. της BMW AG, τόνισε. «Η συμφωνία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της κοινοπραξίας μας BMW Brilliance Automotive. Η συμφωνία μας ορίζει ένα μακροπρόθεσμο πλαίσιο για το μέλλον μας στην Κίνα – ένα μέλλον που θα περιλαμβάνει συνεχή επένδυση, περαιτέρω αύξηση και σαφή δέσμευση στην εξέλιξη και παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων. Το επόμενο κεφάλαιο της συνεργασίας μας έχει τη δυναμική να προχωρήσει πέρα από το υπάρχον μότο μας – στην Κίνα, για την Κίνα. Το ηλεκτρικό BMW iX3, που θα κατασκευάζεται από την BBA από το 2020, θα πωλείται σε πελάτες σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ