Χωρίζουν οι δρόμοι των Yamaha και Tech3

Χωρίζουν οι δρόμοι των Yamaha και Tech3

Μετά από 20 χρόνια κοινής και πετυχημένης πορείας, η Tech3 ενημέρωσε τη Yamaha πως στο τέλος του 2018, θα τερματιστεί η συνεργασία τους. Η Yamaha έκανε δεκτή την απόφαση της Tech3 και θα συνεχίσει να προσφέρει την υποστήριξή της έως το τέλος του έτους. Η Tech3 από τη μεριά της, θα συνεχίσει την ενασχόλησή της […]

Μετά από 20 χρόνια κοινής και πετυχημένης πορείας, η Tech3 ενημέρωσε τη Yamaha πως στο τέλος του 2018, θα τερματιστεί η συνεργασία τους. Η Yamaha έκανε δεκτή την απόφαση της Tech3 και θα συνεχίσει να προσφέρει την υποστήριξή της έως το τέλος του έτους. Η Tech3 από τη μεριά της, θα συνεχίσει την ενασχόλησή της στο MotoGP και την κατηγορία Moto2 και θα ανακοινώσει τα μελλοντικά της πλάνα για το 2019, αργότερα. Στα σχέδια της Yamaha από εκεί και πέρα, είναι την επόμενη χρονιά να «τρέξει» ομάδα-δορυφόρο και αν το κάνει αυτό, θα αποφασίσει και τη μορφή της συνεργασίας.

Ο πρόεδρος της αγωνιστικής ομάδας της Yamaha, Κουΐτσι Τσούι, σημείωσε μεταξύ άλλων. «Πολύ πρόσφατα, ενημερωθήαμε από το Ερβ Πονχαράλ, τον ιδιοκτήτη της Tech3, για την απόφασή του να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Yamaha. Μετά από συζητήσεις, ήταν ξεκάθαρο πως επέλεξε νε συνεργαστεί με άλλη ομάδα. Δεν έχουμε, παρά να σεβαστούμε την απόφασή του».

Από τη μεριά του ο Πονχαράλ, είπε. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στη Yamaha, συν σε όλους όσους μας στήριξαν και μας βοήθησαν. Η Tech3 είναι μια μικρή εταιρεία, που πρέπει να σκεφτεί το μέλλον της και να «ζυγίσει» τις επιλογές της. Μας έγινε μια πρόταση, που περιελάμβανε κάτι που περιμέναμε από την ίδρυση της Tech3 και δεν μπορούσα να πω όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ