2018 Vespa World Days

2018 Vespa World Days

Το Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας αποτέλεσε το κέντρο των εκδηλώσεων του φετινού Vespa World Days. Πάνω από 3.000 θαυμαστές των περίφημων scooter έδωσαν το «παρών», καθώς μετέβησαν εκεί μεταξύ άλλων από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ινδονησία, την Αυστραλία, το Μεξικό, τον Καναδά, την Κίνα, την Ευρώπη, ακόμα και από το Ισραήλ, προκειμένου να […]

Το Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας αποτέλεσε το κέντρο των εκδηλώσεων του φετινού Vespa World Days. Πάνω από 3.000 θαυμαστές των περίφημων scooter έδωσαν το «παρών», καθώς μετέβησαν εκεί μεταξύ άλλων από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ινδονησία, την Αυστραλία, το Μεξικό, τον Καναδά, την Κίνα, την Ευρώπη, ακόμα και από το Ισραήλ, προκειμένου να τιμήσουν τα δίκυκλα Vespa.

Η μεγάλη πορεία που πέρασε από την Ακτή Causeway και τη Βόρεια Θάλασσα, δεν άφησε ασυγκίνητους τους κατοίκους, που χειροκρότησαν θερμά όλους τους ιδιοκτήτες και τα δίκυκλά τους, αφού μερικά ήταν ξεχωριστά. Όπως για παράδειγμα μια Vespa Douglas κατασκευής 1951, που πήρε το βραβείο της πιο παλαιάς και καλοσυντηρημένης Vespa, που είχε, μάλιστα και την αυθεντική ρεζέρβα.

Την τελική πράξη του Vespa World Days αποτέλεσε η ανακήρυξη των νικητών, ένα βραβείο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Michelin. Νικητήριο κλαμπ αναδείχτηκε αυτό της Βερόνα, που κέρδισε το Morciano di Romagna, αφήνοντας στην τρίτη θέση το Vespa Club από την Οστάνδη του Βελγίου.

Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν οι πρόεδροι των κλαμπ σε Κύπρο και Οστάνδη, ενώ για πρώτη φορά, το βραβείο Solo Vespa Driver δόθηκε σε μια γυναίκα, μέλος του κλαμπ από την Πράγα, η οποία ταξίδεψε μόνης της έως το Μπέλφαστ, καλύπτοντας πάνω από 6.000 χιλιόμετρα.

Το επόμενο ραντεβού των φίλων των Vespa, δόθηκε για το επόμενο έτος, στην Ουγγαρία.

Πηγή: Vespa

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ