Νέα σειρά ΜΥ19 της Husqvarna

Νέα σειρά ΜΥ19 της Husqvarna

Καταφέρνοντας να κερδίσει τα φετινά πρωταθλήματα FIM 450SX και 250SX AMA East Region, η Husqvarna, εν όψει του 2019, παρουσιάζει τη σειρά ΜΥ19. Πρόκειται για μια σειρά από ευκίνητες, καλύτερες εργονομικά και αποδοτικές μοτοσικλέτες motocross. Με νέο σασί και κινητήρα, με βελτιωμένο χειρισμό, ισχύ και περαιτέρω μείωση του βάρους, η σειρά ΜΥ19 προσφέρει στον επαγγελματία […]

Καταφέρνοντας να κερδίσει τα φετινά πρωταθλήματα FIM 450SX και 250SX AMA East Region, η Husqvarna, εν όψει του 2019, παρουσιάζει τη σειρά ΜΥ19. Πρόκειται για μια σειρά από ευκίνητες, καλύτερες εργονομικά και αποδοτικές μοτοσικλέτες motocross.

Με νέο σασί και κινητήρα, με βελτιωμένο χειρισμό, ισχύ και περαιτέρω μείωση του βάρους, η σειρά ΜΥ19 προσφέρει στον επαγγελματία και τον ιδιώτη αναβάτη, τη σταθερότητα πο επιζητεί.

Για το 2019, η εταιρεία παρουσιάζει μια νέα γενιά δίχρονων και τετράχρονων μοτοσικλετών motocross. Από την TC125 έως την FC450, κάθε μοτοσικλέτα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζουν.

Μεταξύ άλλων, ο σκελετός, χρώματος μπλε προσφέρει καλύτερες συνθήκες οδήγησης και σταθερότητα. Όλα τα μοντέλα έχουν λάβει μια σειρά από αναβαθμίσεις, με την FC450 να έχει επανασχεδιασμένη κυλινδροκεφαλή, με συνέπεια τη μείωση του βάρους του μοτέρ κατά 500 γραμμάρια.

Η σχεδιαστική κατεύθυνση για την κατηγορία, που έχει αντίκτυπο στον όλο σχεδιασμό των μοτοσικλετών, προσφέρει όχι μόνο εργονομία, αλλά άνεση και έλεγχο.

Πηγή: Husqvarna

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ