Η Harley Davidson μεταφέρει την παραγωγή της στην Ε.Ε.

Η Harley Davidson μεταφέρει την παραγωγή της στην Ε.Ε.

Μετά τους δασμούς σε αλουμίνιο και χάλυβα που επέβαλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στην Ε.Ε., η τελευταία απάντησε, κάνοντας το ίδιο σε αμερικανικά προϊόντα, κάτι το οποίο θα έχει κόστος σε πολλά από αυτά, όπως είναι και οι μοτοτικλέτες της Harley Davidson. Σύμφωνα με το Associated Press, ο κατασκευαστής σκέφτεται να μεταφέρει μέρος […]

Μετά τους δασμούς σε αλουμίνιο και χάλυβα που επέβαλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στην Ε.Ε., η τελευταία απάντησε, κάνοντας το ίδιο σε αμερικανικά προϊόντα, κάτι το οποίο θα έχει κόστος σε πολλά από αυτά, όπως είναι και οι μοτοτικλέτες της Harley Davidson.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο κατασκευαστής σκέφτεται να μεταφέρει μέρος της παραγωγής του στην Ευρώπη, προκειμένου να γλιτώσει τους δασμούς. Καθώς, όπως έχουν τώρα τα πράγματα, κάθε μοτοσικλέτα που εξάγεται στην Ε.Ε., κοστίζει $2.200 παραπάνω.

Η Harley Davidson πούλησε περίπου 40.000 μονάδες πέρυσι στην Ε.Ε. και μπορεί μερικές άλλες εταιρείες να έχουν την οικονομική δυνατότητα να απορροφήσουν τους κραδασμούς των δασμών, επειδή, όμως, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό ή μπορεί να δημιουργήσει ακόμη και προβλήματα κερδοφορίας, η μεταφορά της παραγωγής είναι η μοναδική λύση.

Πηγή: Associated Press

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ