Dunlop: Στο Φεστιβάλ Ελευθερίας της Harley Davidson

Dunlop: Στο Φεστιβάλ Ελευθερίας της Harley Davidson

Στο φεστιβάλ «Γιορτάζοντας 115 χρόνια ελευθερίας», στην Πράγα της Τσεχίας, έδωσε το «παρών» η Dunlop, εκεί όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 100 χιλιάδες επισκέπτες. Η Dunlop παρουσίασε, μάλιστα και την γκάμα των αποκλειστικών co-branded ελαστικών Harley Davidson. Η παρουσία της εταιρείας στο φεστιβάλ, συνδυάστηκε με το ντεμπούτο του ελαστικού Dunlop D429, με τη Harley Davidson από […]

Στο φεστιβάλ «Γιορτάζοντας 115 χρόνια ελευθερίας», στην Πράγα της Τσεχίας, έδωσε το «παρών» η Dunlop, εκεί όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 100 χιλιάδες επισκέπτες. Η Dunlop παρουσίασε, μάλιστα και την γκάμα των αποκλειστικών co-branded ελαστικών Harley Davidson.

Η παρουσία της εταιρείας στο φεστιβάλ, συνδυάστηκε με το ντεμπούτο του ελαστικού Dunlop D429, με τη Harley Davidson από εκεί και πέρα να ανακοινώνει πως οι τελευταίες Fat Bob και Fat Bob S είναι εφοδιασμένες με αυτό, το οποίο στα πλευρά του φέρει τα χαρακτηριστικά Harley Davidson/Dunlop.

Μπορεί στην Πράγα η εταιρεία κατασκευής μοτοσικλετών να γιόρτασε την 115η επέτειό της, αλλά και η Dunlop είχε έναν λόγο να γιορτάσει. Καθώς φέτος συμπληρώνονται 130 χρόνια από τότε που ο Τζον Μπόιντ Ντάνλοπ εφηύρε το πνευματικό ελαστικό για να βοηθήσει τον γιο του στους αγώνες που έτρεχε.

Να σημειωθεί πως η συνεργασία της Dunlop με τη Harley Davidson είναι τέτοια, που πέρυσι γιόρτασε την προμήθεια 10 εκατομμυρίων ελαστικών πρωτότυπου εξοπλισμού στη δεύτερη.

Πηγή: Dunlop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ