To Mitsubishi L200 στην AGROTICA 2018

To Mitsubishi L200 στην AGROTICA 2018

H έκθεση Agrotica 2018 διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης από 1-4 Φεβρουαρίου, από τη ΔΕΘ Helexpo και στο περίπτερο της εταιρείας, πρωταγωνιστής θα είναι η 5η γενιά L200. Το μοντέλο αυτό κάνει πράξη τη φιλοσοφία Sport Utility Truck εξασφαλίζοντας άνεση, στιλ, εξοπλισμό και οδηγησιμότητα. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα […]

H έκθεση Agrotica 2018 διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης από 1-4 Φεβρουαρίου, από τη ΔΕΘ Helexpo και στο περίπτερο της εταιρείας, πρωταγωνιστής θα είναι η 5η γενιά L200. Το μοντέλο αυτό κάνει πράξη τη φιλοσοφία Sport Utility Truck εξασφαλίζοντας άνεση, στιλ, εξοπλισμό και οδηγησιμότητα.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και test drive στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, ενώ παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή ασφάλεια ενός έτους, με τις παρακάτω καλύψεις: Σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές, εγγύηση ασφαλίστρου, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα και φροντίδα ατυχήματος-τοπική ρυμούλκηση All Help. Για τους δύο πρώτους μήνες του νέου έτους, το Mitsubishi L200 προσφέρεται με όφελος 800-4.500€ ανάλογα με το μοντέλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ