Στην Ελλάδα η νέα Ford Mustang

Στην Ελλάδα η νέα Ford Mustang

Στην Ελλάδα αναμένεται η νέα Ford Mustang, έχοντας εξελιγμένους και αποδοτικούς κινητήρες, προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, αλλά και αθλητικό στιλ. Διάφανα φώτα LED, νέες εξωτερικές αποχρώσεις και ζάντες αλουμινίου, σε συνδυασμό με το εσωτερικό, που διαθέτει ποιοτικά και μαλακά υλικά και αλουμινένια φινιρίσματα, συνεχίζουν να κάνουν το αυτοκίνητο ξεχωριστό, το οποίο έχει […]

Στην Ελλάδα αναμένεται η νέα Ford Mustang, έχοντας εξελιγμένους και αποδοτικούς κινητήρες, προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, αλλά και αθλητικό στιλ. Διάφανα φώτα LED, νέες εξωτερικές αποχρώσεις και ζάντες αλουμινίου, σε συνδυασμό με το εσωτερικό, που διαθέτει ποιοτικά και μαλακά υλικά και αλουμινένια φινιρίσματα, συνεχίζουν να κάνουν το αυτοκίνητο ξεχωριστό, το οποίο έχει τη νέα ανάρτηση MagneRide για βέλτιση οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

Τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Drive Modes αυξάνουν την οδηγική απόλαυση, ενώ το σύστημα Active Valve Performance Exhaust δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει πώς θα ακούγεται ο ήχος από την εξάτμιση.

Οι προηγμένες τεχνολογίες, όπως είναι η ανίχνευση πεζών και η διατήρηση του οχήματος στη λωρίδα του, υποστηρίζουν τον οδηγό, ενώ με τον πίνακα οργάνων 12 ιντσών, με δυνατότητα εξατομίκευσης, το αυτοκίνητο προσφέρει μια αξιοσημείωτη οδηγική εμπειρία σε όλους τους τομείς της σύγχρονης εποχής.

Προσφέρεται με δύο κινητήρες. Ο ένας είναι ο V8 5,0 λίτρων, ισχύος 450 ίππων και με ροπή 529Nm. Η κατανάλωση που πετυχαίνει, είναι 12,1l/100km με εκπομπές 270g/km. Ο δεύτερος είναι ο 2.3 κινητήρας EcoBoost, 290 ίππων με 440Nm ροπή, κατανάλωση 9,0l/100km και εκπομπές 199g/km. Αμφότερες οι μονάδες, συνδυάζονται είτε με 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο είτε με 6τάχυτο μηχανικό.

Διατίθεται σε fastback και cabrio εκδόσεις.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ