Τιμητική διάκριση για τη Fiat Chrysler Automobiles Greece

Τιμητική διάκριση για τη Fiat Chrysler Automobiles Greece

Τιμητική διάκριση στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», έλαβε η Fiat Chrysler Automobiles Greece. Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και το «παρών» έδωσαν περίπου 600 στελέχη της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι μεταξύ άλλων. Η FCA Greece βραβεύτηκε στην κατηγορία Greek Business Champions και στην εν λόγω κατηγορία βρίσκονται οι […]

Τιμητική διάκριση στην εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», έλαβε η Fiat Chrysler Automobiles Greece. Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και το «παρών» έδωσαν περίπου 600 στελέχη της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής, ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι μεταξύ άλλων.

Η FCA Greece βραβεύτηκε στην κατηγορία Greek Business Champions και στην εν λόγω κατηγορία βρίσκονται οι επιχειρήσεις που το 2016 σημείωσαν αύξηση κύκλου εργασιών άνω του 20% και παράλληλα, αύξηση κερδών προ φόρων άνω του 20%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece,  Γιώργος Μπακόπουλος δήλωσε. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή για αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς απέναντι στην βαθιά κρίση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, ανταποκρινόμενοι στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της, επιδεικνύοντας σημαντικά μερίδια πωλήσεων και αξιοσημείωτα οικονομικά αποτελέσματα. Όπως, ίσως, γνωρίζετε πριν λίγες μέρες ο CEO της FCA Σέρτζιο Μαρκιόνε ανακοίνωσε το 5ετές πλάνο 2018-2022 και τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα του γκρουπ. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι ως FCA Greece που συμβάλλαμε σε αυτή την επιτυχία με την αποδοτική μας διαχείριση και τους βελτιωμένους οικονομικούς μας δείκτες».

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ