Νέα υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων Ford Lease

Νέα υπηρεσία μίσθωσης αυτοκινήτων Ford Lease

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Ford προχωρά στη διάθεση μιας νέας υπηρεσίας λειτουργικής μίσθωσης με το όνομα Ford Lease. Η νέα αυτή υπηρεσία έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Ford τα τελευταία χρόνια στους Έλληνες καταναλωτές που επιθυμούν να αποκτήσουν εύκολα το νέο τους Ford. Με κύριο […]

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Ford προχωρά στη διάθεση μιας νέας υπηρεσίας λειτουργικής μίσθωσης με το όνομα Ford Lease. Η νέα αυτή υπηρεσία έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Ford τα τελευταία χρόνια στους Έλληνες καταναλωτές που επιθυμούν να αποκτήσουν εύκολα το νέο τους Ford.

Με κύριο χαρακτηριστικό τη βαρύτητα του ονόματος της Αμερικάνικης μάρκας, η νέα υπηρεσία Ford Lease βασίζεται στην τεχνολογική αρτιότητα και ποιότητα των αυτοκινήτων Ford για να προσφέρει σε ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρίες στην Ελλάδα, τη δυνατότητα να επιλέξουν τη Λειτουργική Μίσθωση Αυτοκινήτου ως την καλύτερη λύση για την ανάπτυξή τους με τη βοήθεια ενός επιβατικού ή επαγγελματικού αυτοκινήτου Ford.

Η νέα υπηρεσία Ford Lease είναι προϊόν σύμπραξης της Ford Credit, θυγατρικής εταιρείας της Ford Motor Company με αντικείμενο την παροχή χρηματοδοτικών προϊόντων παγκοσμίως, με την εταιρία ALD Automotive του ομίλου Société Générale που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες μίσθωσης οχημάτων στον κόσμο.

Η υπηρεσία Ford Lease ολοκληρώνει την εμπειρία αγοράς καθώς ένα εύρος επιλογών και υπηρεσιών μίσθωσης είναι πλέον άμεσα διαθέσιμο στο αγοραστικό κοινό, με απλές διαδικασίες, σε ένα βήμα, από το ίδιο σημείο εξυπηρέτησης και στον ίδιο χρόνο επίσκεψης στις εκθέσεις των επισήμων εμπόρων Ford.

Το πρόγραμμα Ford Lease σχεδιάστηκε για την λειτουργική μίσθωση καινούργιων αυτοκινήτων Ford και προσφέρεται αποκλειστικά μέσω των επίσημων εμπόρων της Ford. Στα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται υπηρεσίες όπως:

•Κάλυψη των εξόδων ταξινόμησης του οχήματος
•Υπηρεσίες πληρωμής και διαχείρισης τελών κυκλοφορίας
•Πλήρη ασφάλιση οχήματος
•Διαχείριση τακτικής και έκτακτης συντήρησης του αυτοκινήτου, καθώς και επισκευή/αντικατάσταση μηχανικών ηλεκτρικών εξαρτημάτων λόγω φθοράς με γνήσια ανταλλακτικά Ford.
•Αντικατάσταση ελαστικών λόγω φθοράς
•Τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου (ΚΤΕΟ) και κάρτα καυσαερίων
•Αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος
•Πλήρη κάλυψη Οδικής Βοήθειας σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, ΕΕ και των περισσότερων Ευρωπαϊκών χωρών
•Υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των πελατών Ford Lease

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ford Lease (www.ford.gr/FordLease) ή επισκεφτείτε τον πλησιέστερο έμπορο Ford για να ενημερωθείτε πώς η υπηρεσία Ford Lease μπορεί να καλύψει και τις δικές σας ανάγκες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ