Lexus NX Sport Edition

Lexus NX Sport Edition

Το πακέτο Sport για τις εκδόσεις Comfort και Business παρουσίασε για τα μοντέλα ΝΧ η Lexus. Ως εκ τούτου, το υβριδικό ΝΧ 300h, το turbo βενζίνης ΝΧ 300 και το ατμοσφαιρικό βενζίνης ΝΧ 200, γίνονται πιο σπορ, με την εταιρεία να το κάνει αυτό για πρώτη φορά από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στην αγορά το […]

Το πακέτο Sport για τις εκδόσεις Comfort και Business παρουσίασε για τα μοντέλα ΝΧ η Lexus. Ως εκ τούτου, το υβριδικό ΝΧ 300h, το turbo βενζίνης ΝΧ 300 και το ατμοσφαιρικό βενζίνης ΝΧ 200, γίνονται πιο σπορ, με την εταιρεία να το κάνει αυτό για πρώτη φορά από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στην αγορά το μοντέλο.

Με μια πρώτη ματιά, το πακέτο Sport βάζει την υπογραφή του στα αυτοκίνητα, ξεχωρίζοντας με τις οριζόντιες περσίδες στη γρίλια, το πλαίσιο στη μάσκα, αλλά και τα περιβλήματα των καθρεπτών. Όλα αυτά, είναι σε μαύρη απόχρωση.

Σχετικά με τους τροχούς, είναι 18 ιντσών, χυτοί από αλουμίνιο και προσφέρονται με σκούρα απόχρωση με μεταλλική αντίθεση ή με ένα νέο σχέδιο δύο τόνων σκούρο/χάλκινο, κάνοντας την εμφάνιση του οχήματος ακόμα πιο σπορ.

Εσωτερικά, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει και εκεί, αφού το φινίρισμα είναι μαύρο με λευκές αντιθέσεις (διατίθεται στην έκδοση Business) στην επένδυση και την ταπετσαρία (ύφασμα στην εκδοχή Comfort, δέρμα Tahara στην Business), ενώ υπάρχουν και άλλες επιλογές χρωμάτων, όπως είναι το μαύρο ή το σκούρο ρόδο. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν διακοσμητικά ένθετα στάνταρ.

Τα νέα μοντέλα του Lexus NX Sport Edition θα αρχίσουν να διατίθενται στην αγορά από το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Πηγή: Lexus

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ