Η VinFast στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Η VinFast στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Έχοντας υπογράψει σύμβαση με τον Pininfarina, αξίας 5 εκατ. δολαρίων, η VinFast, μέλος του ομίλου Vingroup, θα δώσει το «παρών» στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (04-14 Οκτωβρίου), παρουσιάζοντας δύο μοντέλα. Το ένα θα είναι sedan και το άλλο SUV, με την εταιρεία από το Βιετνάμ να τα έχει σχεδιάσει με τέτοιον τρόπο, που να […]

Έχοντας υπογράψει σύμβαση με τον Pininfarina, αξίας 5 εκατ. δολαρίων, η VinFast, μέλος του ομίλου Vingroup, θα δώσει το «παρών» στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (04-14 Οκτωβρίου), παρουσιάζοντας δύο μοντέλα. Το ένα θα είναι sedan και το άλλο SUV, με την εταιρεία από το Βιετνάμ να τα έχει σχεδιάσει με τέτοιον τρόπο, που να πληρούν τις ανάγκες των πολιτών της χώρας και όχι μόνο αυτών.

Μάλιστα, έχοντας αποκτήσει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας από τη BMW για την παραγωγή αυτοκινήτων, η VinFast σκοπεύει να κατασκευάσει ποιοτικά, μοντέρνα, ασφαλή και όμορφα σε σχεδιασμό μοντέλα.

Το σλόγκαν της εταιρείας είναι «Βιετναμέζικη ταυτότητα – ιταλικό disegn – γερμανική τεχνολογία κινητήρες – διεθνή στάνταρ» και αφού τα δύο μοντέλα παρουσιαστούν στο Παρίσι, στη συνέχεια, θα τα παρουσιάσει στο Βιετνάμ τον Δεκέμβριο.

Προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη στον χώρο της αυτοκίνησης, η εταιρεία κατασκευάζει ήδη ένα εργοστάσιο 500.000 τ.μ. στην πόλη Χάι Πονγκ που θα είναι έτοιμο τον Ιούλιο και η συνεργασία της με μερικούς από τους κορυφαίους στον χώρο της αυτοκίνησης, όπως είναι μεταξύ άλλων οι Bosch, Siemens, Pininfarina, Ital Design, Torino Design, Zagato, BMW και Magna Steyr, θα της επιτρέψουν να κατασκευάσει άνετα, ασφαλή και ποιοτικά αυτοκίνητα, με τα πρώτα να εξέρχονται της γραμμής παραγωγής, το τρίτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Πηγή: VinFast

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ