Alfa Romeo Giulia και Stelvio NRING

Alfa Romeo Giulia και Stelvio NRING

Η σχέση των Alfa Romeo Giulia και Stelvio είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πίστα στο Νίρμπουργκρινγκ. Η Giulia Quadrifoglio έχει σημειώσει ταχύτερο γύρο 7:32.000, έχοντας τελική ταχύτητα 307 χ.α.ω. και επιτάχυνση 3,9δλ., ενώ η Stelvio Quadrifoglio, αποτελεί το πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής φίρμας, που κατέχει το ρεκόρ γύρου στην κατηγορία του στην εν […]

Η σχέση των Alfa Romeo Giulia και Stelvio είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πίστα στο Νίρμπουργκρινγκ. Η Giulia Quadrifoglio έχει σημειώσει ταχύτερο γύρο 7:32.000, έχοντας τελική ταχύτητα 307 χ.α.ω. και επιτάχυνση 3,9δλ., ενώ η Stelvio Quadrifoglio, αποτελεί το πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής φίρμας, που κατέχει το ρεκόρ γύρου στην κατηγορία του στην εν λόγω πίστα. Διένυσε την απόσταση των 20.832 μέτρων σε χρόνο 7:51.700, χάρη στον 2,9 λίτρων V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρα, που έχει ισχύ 510 ίππων και ροπή 600Nm, που αποδίδει τελική ταχύτητα 283 χ.α.ω. και επιτάχυνση 0-100 σε 3,8 δευτερόλεπτα.

Οι Giulia Quadrifoglio «NRING» και Stelvio Quadrifoglio «NRING» Nuerburgring Limited Editions, δημιουργήθηκαν για να τιμηθεί αυτή η σχέση των δύο μοντέλων με τη γερμανική πίστα. Είναι διαθέσιμα σε μόλις 108 μοντέλα (ένα για κάθε χρόνο ιστορίας της Alfa Romeo) και προορίζονται για τους πιο πιστούς φίλους της εταιρείας, σε απόχρωση γκρι Circuito.

Ο εξοπλισμός τους είναι ξεχωριστός για αυτή την περιορισμένη έκδοση και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται το αριθμημένο σήμα στο ταμπλό από ανθρακονήματα, με τον στάνταρ εξοπλισμό να διαθέτει: κεραμικά φρένα, αγωνιστικά καθίσματα Sparco με κόκκινη ραφή και σκελετό από ανθρακονήματα, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mopar και λεβιέ με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, τιμόνι από δέρμα και Alcantara, επίσης με χαρακτηριστικά από ανθρακονήματα. Το μπροστινό σήμα και τα καλύμματα των καθρεφτών είναι κι αυτά από ανθρακόνημα, όπως και οι μαρσπιέδες, φιμέ τζάμια, Adaptive Cruise Control, ηχοσύστημα Harman Kardon premium, σύστημα Alfa Connect 3D Nav με οθόνη 8,8 ιντσών, Apple CarPlay, Android Auto και DAB. Η Giulia λανσάρει τη νέα οροφή από ανθρακόνημα, ενώ η Stelvio εξοπλίζεται με ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική οροφή. Και τα δύο μοντέλα έχουν ταπέτα με κόκκινο λογότυπο από τη Mopar.

Πριν την παράδοση του αυτοκινήτου, οι αγοραστές θα λάβουν ένα αριθμημένο μοντέλο σε κλίμακα 1:18, ενώ όταν αφιχθή το αυτοκίνητο, ο κάτοχος θα βρει εντός καμπίνας ένα welcome kit, που αποτελείται από αγωνιστικά γάντια Sparco και εξατομικευμένο ειδικό σακάκι, σπορ τσάντα της Alfa Romeo, μανικετόκουμπα «Quadrifoglio» και αυθεντικά υποδήματα, σχεδιασμένα από το Car Shoe, με το επίσημο σήμα «Quadrifoglio». Τα υποδήματα από δέρμα και τεχνητές ίνες, είναι εμπνευσμένα από το σχεδιασμό αγωνιστικών παπουτσιών.

Τέλος, προκειμένου όλοι οι ιδιοκτήτες των δύο αυτοκινήτων να ζήσουν μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ, κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, θα παρακολουθήσουν σεμινάριο σπορ οδήγησης στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Πηγή: Alfa Romeo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ