Νέα Toyota Corolla Sport

Νέα Toyota Corolla Sport

Την πρώτη γενιά ενός μοντέλου που θα είναι διασυνδεδεμένο και ακολουθεί τους κανόνες της εποχής, αποκάλυψε η Toyota. Πρόκειται για την Corolla Sport, που είναι εφοδιασμένη με το DCM, αλλά και με υπηρεσίες, όπως είναι οι e-Care Service και LINE My Car Account. Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στην πλατφόρμα TNGA, γεγονός που προσφέρει υψηλής ποιότητας, […]

Την πρώτη γενιά ενός μοντέλου που θα είναι διασυνδεδεμένο και ακολουθεί τους κανόνες της εποχής, αποκάλυψε η Toyota. Πρόκειται για την Corolla Sport, που είναι εφοδιασμένη με το DCM, αλλά και με υπηρεσίες, όπως είναι οι e-Care Service και LINE My Car Account.

Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στην πλατφόρμα TNGA, γεγονός που προσφέρει υψηλής ποιότητας, άνετη, σταθερή και ασφαλή οδήγηση, που με το σύστημα Toyota Safety Sense, ανιχνεύονται ποδηλάτες ή πεζοί με συνέπεια να αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Αυτή η τεχνολογία έρχεται στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Corolla.

Όπως προαναφέρθηκε, η νέα Corolla Sport είναι διασυνδεδεμένη και ακολουθεί τις ανάγκες της εποχής. Συνδέει ανθρώπους, κοινότητες, ακόμα και άλλα αυτοκίνητα, τη στιγμή που υπάρχουν διάφορες εξατομικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας, άνεσης και ευκολίας.

Αθλητικός εξωτερικός σχεδιασμός και εκλεπτυσμένο εσωτερικό design, κάνουν το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει, με τους κατόχους τους να έχουν τη δυνατότητα να μένουν ενημερωμένοι σχετικά με διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα και αφορούν τη νέα Corolla.

Οι εκδόσεις με το Intelligent Manual Transmission (iMT) θα αποκαλυφθούν τον Αύγουστο.

Πηγή: Toyota

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ