Όμιλος PSA: Βραβεύτηκε για τον «Κινητήρα της Χρονιάς»

Όμιλος PSA: Βραβεύτηκε για τον «Κινητήρα της Χρονιάς»

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο όμιλος PSA έλαβε το βραβείο για τον «Κινητήρα της Χρονιάς». Στην κατηγορία των 1,0 έως 1,4 λίτρων, ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας Turbo 1.2 PureTech, 110 και 130 ίππων αναδείχτηκε ο καλύτερος από την επιτροπή του 20ού Διεθνούς Βραβείου «Κινητήρας της Χρονιάς» στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και το περιοδικό Engine Technology International. […]

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο όμιλος PSA έλαβε το βραβείο για τον «Κινητήρα της Χρονιάς». Στην κατηγορία των 1,0 έως 1,4 λίτρων, ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας Turbo 1.2 PureTech, 110 και 130 ίππων αναδείχτηκε ο καλύτερος από την επιτροπή του 20ού Διεθνούς Βραβείου «Κινητήρας της Χρονιάς» στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και το περιοδικό Engine Technology International.

Ξεχώρισε για τις επιδόσεις, τον μειωμένο του θόρυβο, την κατανάλωση καυσίμου και την ομαλή του λειτουργία, από την αξιολόγηση μιας ομάδας 58 δημοσιογράφων του χώρου από 31 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η υποψηφιότητα ενός μοτέρ, προϋποθέτει τη χρήση του σε επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο διατέθηκε σε παραπάνω από μία χώρα, έως τον περασμένο Ιούνιο.

Ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας Turbo 1.2 PureTech της Citroen, προσέφερε μειωμένη κατανάλωση καυσίμου της τάξεως του 4% συγκριτικά με την περασμένη γενιά, βελτίωση της απόκρισής του και μείωση 75% των εκπομπών σωματιδίων.

Πηγή: Citroen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ