Νέο VW T-Cross

Νέο VW T-Cross

Μια νέα σελίδα στην κατηγορία των SUV ετοιμάζεται να ανοίξει η Volkswagen. Το T-Cross, αφού παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016, παίρνει πλέον τον δρόμο της παραγωγής, με την εταιρεία να επεκτείνει το φάσμα των SUV, προκειμένου να συμπεριλάβει ένα μικρό μοντέλο. Το σλόγκαν της καμπάνιας του αυτοκινήτου είναι: «I am more than […]

Μια νέα σελίδα στην κατηγορία των SUV ετοιμάζεται να ανοίξει η Volkswagen. Το T-Cross, αφού παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016, παίρνει πλέον τον δρόμο της παραγωγής, με την εταιρεία να επεκτείνει το φάσμα των SUV, προκειμένου να συμπεριλάβει ένα μικρό μοντέλο.

Το σλόγκαν της καμπάνιας του αυτοκινήτου είναι: «I am more than one thing», με το «more» να υποδηλώνει «περισσότερο» σε πολλούς τομείς, χωρίς να στοιχίζει πολύ. Η παγκόσμια πρεμιέρα του T-Cross θα γίνει το φθινόπωρο, με τη Volkswagen να δίνει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία teaser για το πώς θα είναι το νέο όχημα.

Τα T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace και Touareg θα είναι τα πέντε μοντέλα SUV που θα διατίθενται στην Ευρώπη. Το νέο T-Cross, όμως, θα εμπλουτίσει την κατηγορία των SUV της εταιρείας και σε Κίνα και Νότια Αμερική. Το μήκος του αυτοκινήτου ανέρχεται στα 4.107mm, είναι προσθιοκίνητο και έτοιμο για διαδρομές εντός πόλης, αλλά και για μικρές αποδράσεις.

Είναι κατασκευασμένο στην πλατφόρμα MQB και αυτή προσφέρει αυξημένους χώρους. Για παράδειγμα, τα πίσω καθίσματα μπορούν να ρυθμιστούν ώστε οι επιβαίνοντες να έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια τους ή ο χώρος φόρτωσης να γίνει μεγαλύτερος. Από εκεί και πέρα, το T-Cross εισέρχεται στην αγορά ως ένα από τα πιο ασφαλή στην κατηγορία του, προσφέροντας παράλληλα ένα ευρύ φάσμα συστημάτων υποβοήθησης, όπως είναι τα στάνταρ Front Assist και Lane Assist.

Πηγή: Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ