Πρόσθετος εξοπλισμός στα μοντέλα Mini

Πρόσθετος εξοπλισμός στα μοντέλα Mini

Προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις των κανονισμών Euro 6d-TEMP, η Mini εφοδιάζει τα 3θυρα, 5θυρα και cabrio μοντέλα της με φίλτρο σωματιδίων, ενώ τα Clubman και Countryman αποκτούν κινητήρες βενζίνης και το 7τάχυτο κιβώτιο Steptronic. Κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη Είναι γνωστό τι μπορεί να κάνει το 7τάχυτο κιβώτιο Steptronic. Γρήγορες αλλαγές, ομαλή επιτάχυνση δίχως μείωση […]

Προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις των κανονισμών Euro 6d-TEMP, η Mini εφοδιάζει τα 3θυρα, 5θυρα και cabrio μοντέλα της με φίλτρο σωματιδίων, ενώ τα Clubman και Countryman αποκτούν κινητήρες βενζίνης και το 7τάχυτο κιβώτιο Steptronic.

Κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη

Είναι γνωστό τι μπορεί να κάνει το 7τάχυτο κιβώτιο Steptronic. Γρήγορες αλλαγές, ομαλή επιτάχυνση δίχως μείωση της ροπής και λειτουργία start/stop για μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης. Επιπροσθέτως, ο έλεγχος της μετάδοσης συνδέεται με το σύστημα πλοήγησης και ως εκ τούτου, μπορεί να προσαρμόσει τις αλλαγές των σχέσεων κατά κάποιον τρόπο, ανάλογα με τη διαδρομή. Πλέον τα Mini Clubman και Countryman, θα είναι εφοδιασμένα τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και με το 7τάχυτο κιβώτιο Steptronic. Τα μοτέρ θα είναι εξοπλισμένα με το ειδικό φίλτρο για την κατακράτηση των μικροσωματιδίων για να πληρούνται οι κανονισμοί Euro 6d-TEMP, με την κατανάλωση των One Clubman και Cooper Clubman να ανέρχεται στα 5,7l/100km, με τις εκπομπές να είναι 130 g/km. Το κιβώτιο είναι διαθέσιμο και στις εκδόσεις S των δύο μοντέλων.

Mini Clubman με Connectivity Package

Το πακέτο προσφέρει υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας. Περιλαμβάνει ειδικά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για πλοήγηση, επικοινωνία και ήχο. Το κύριο στοιχείο είναι το σύστημα Connected Navigation Plus, με την οθόνη αφής 8,8 ιντσών με το Mini Touch Controller, πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και αυτόματη πλοήγηση μέσω σύνδεσης με smartphone. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τις λειτουργίες Apple CarPlay, Mini Connected XL και ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το σύστημα ήχου της Harman Kardon, 12 ηχείων, με ψηφιακό ενισχυτή οκτώ καναλιών, απόδοσης 360 watt.

Στάνταρ στα Clubman και Countryman το αυτόματο σύστημα φωτισμού

Στον στάνταρ εξοπλισμό, τα δύο μοντέλα εφοδιάζονται με το σύστημα φωτισμού που θα διευκολύνει τον οδηγό, όταν οι συνθήκες ορατότητας δεν είναι καλές. Η λειτουργία επιτρέπει την αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση όλων των φωιτστικών σωμάτων (εμπρός και πίσω δηλαδή) και ο διακόπτης περιέχει το γράμμα «Α». Όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο, τότε τα φώτα αλληλεπιδρούν στη νύχτα, όταν ο δρόμος δεν είναι καλά φωτισμένος, όταν το αυτοκίνητο διανύει ένα τούνελ ή όταν οι χώροι στάθμευσης είναι σκοτεινοί.

Πηγή: Mini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ