Πρεμιέρα για τη σειρά I.D. της Volkswagen

Πρεμιέρα για τη σειρά I.D. της Volkswagen

Μια νέα σειρά της Volkwagen πρόκειται να ακολουθήσει τον δρόμο της παραγωγής. Αυτό θα γίνει το 2020 και θα είναι γνωστή με την ονομασία I.D. Πρόκειται για νέα ηλεκτρικά οχήματα με μεγάλη αυτονομία και ξεχωριστό design. Τρία είναι τα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί πρωτύτερα ως concepts. Είναι το I.D., το I.D. Crozz SUV, τα οποία […]

Μια νέα σειρά της Volkwagen πρόκειται να ακολουθήσει τον δρόμο της παραγωγής. Αυτό θα γίνει το 2020 και θα είναι γνωστή με την ονομασία I.D. Πρόκειται για νέα ηλεκτρικά οχήματα με μεγάλη αυτονομία και ξεχωριστό design.

Τρία είναι τα μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί πρωτύτερα ως concepts. Είναι το I.D., το I.D. Crozz SUV, τα οποία μπαίνουν στην παραγωγή το 2020 και το I.D. Buzz microbus, που με τη σειρά του κάνει το ντεμπούτο του το 2022.

Μάλιστα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η VW θα παρουσιάσει και το νεότερο μέλος της οικογένειας, το I.D. Vizzion sedan. Το όχημα είναι αυτόνομο, ελέγχεται μέσω φωνητικών εντολών και επαφών και χάρη στην τεχνητή του νοημοσύνη, μπορεί να μαθαίνει.

Το μεσομακροπρόθεσμα πλάνα της εταιρείας, συγκλίνουν στην παρουσίαση του «ψηφιακού σοφέρ», κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα κινείται χωρίς τιμόνι ή διάφορα άλλα ορατά εξαρτήματα που το χειρίζονται.

Το όχημα κινείται, στρίβει και πλοηγείται αυτόνομα στην κίνηση, επιτρέποντας στους επιβάτες να απολαύσουν τη βόλτα. Ένας εικονικός «οικοδεσπότης» εν συνεχεία, που γνωρίζει τις προσωπικές επιθυμίες του καθενός επιβάτη, μπορεί να του κάνει πιο ευχάριστη τη διαδρομή και η αλληλεπίδραση είναι δυνατή μέσω της μικτής πραγματικότητας της Hololenstm, που αναπτύχθηκε από τη Microsoft.

Το όχημα μπαίνει στην παραγωγή το 2022.

Πηγή: Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ