ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η σημασία μίας selfie!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Η σημασία μίας selfie!

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε αύριο 21:45 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Μιχάλης Μορφονιός ακτινογραφεί το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στο Καραϊσκάκη και αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής αν και θα βρίσκεται στην άκρη του αντίπαλου πάγκου, όμως οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξακολουθούν να τον έχουν ψηλά, έχοντας εκτιμήσει και τη δουλειά και τον χαρακτήρα, αλλά ίσως και γιατί δεν γνώρισαν κάποιον καλύτερο μετά από αυτόν.

Το ματς των ερυθρόλευκων με την Μπαρτσελόνα του Μέσι προσφέρεται για άλλη μία εμπειρία, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λεμονής και οι παίκτες του δεν μπορούν να μείνουν σε αυτό, καθώς στη συνέχεια τους περιμένει αρκετή δουλειά για να καλύψουν το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα.  Στον Ολυμπιακό υπάρχει η αίσθηση ότι σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις για αυτό και όταν βγάζεις μία selfie, όπως μπορούν να το κάνουν άπαντες με αντίπαλο μία υπερδύναμη σαν την Μπαρτσελόνα, δεν μπορείς να γνωρίζεις εκείνη την ώρα τη σημασία της στιγμής.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην τσαλακώθηκε στις προηγούμενες αναμετρήσεις του με την Μπάρτσα και την Γιούβε, μπορεί να κινδυνεύει να μείνει χωρίς βαθμό στη σούμα του ομίλου αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει την αντεπίθεσή του.

Κανείς δεν θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Λεμονή ή τους παίκτες σε ένα ματς με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα των 700 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά αντιθέτως οι ευθύνες τους θα είναι τεράστιες αν δεν καταφέρουν να ορθοποδήσουν στις εσωτερικές διοργανώσεις αν και διαθέτουν αυτοί το πιο ακριβό ρόστερ που ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια.

Στην εσωτερική πίστα ο Ολυμπιακός έχει απέναντί του πολλά περισσότερα εμπόδια, προφανώς επειδή έχει «προκαλέσει» με τα πολλά χρόνια της κυριαρχίας του και για να μπορέσει να διατηρήσει τα κεκτημένα του θα πρέπει να βγάλει στο γήπεδο τις αρετές που διαθέτουν οι παίκτες του, αλλά και τα δικά του χαρακτηριστικά ως σύλλογος.

Μέχρι τώρα αυτά έχουν φανεί έως ένα βαθμό μόνο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όμως ένα 90λεπτο δεν είναι αρκετό ούτε και μπορεί να εκληφθεί ως αξιόπιστο. Τώρα πια υπάρχει μπροστά ένα πολύ πιο βατό πρόγραμμα καθώς η ομάδα βγαίνει από το… τούνελ του Οκτώβρη και αυτό που λείπει είναι η (παραμικρή) δικαιολογία. Όλοι το βλέπουν ότι τα… ανθρώπινα λάθη των διαιτητών είναι σε βάρος του Ολυμπιακού, όμως ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί του δεν το δέχονται ως «άλλοθι» για αυτό και όσοι φορούν τα ερυθρόλευκα θα πρέπει να παλέψουν ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες για να δικαιολογήσουν τα ποσά που αναγράφονται στο συμβόλαιό τους και να μη χρειαστεί να κλείσουν οι λογαριασμοί τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ