Άρης : Έκανε αυτό που έπρεπε

Άρης : Έκανε αυτό που έπρεπε

Ο Άρης σοβαρεύτηκε και και έκανε το αυτονόητο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από το Κλεάνθης Βικελίδης».

Όταν τις προηγούμενες μέρες έγραφα και έλεγα σε συζητήσεις με φίλους οτι ο Άρης θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Εργοτέλη, αρκετοί ήταν αυτοί που γέλασαν. Δεν διαθέτω προφανώς μαντικές ικανότητες, όμως βλέποντας κανείς τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του Τάκη Γκώνια, μπορεί να φτάσει εύκολα σε αυτό το συμπέρασμα.

Ο Εργοτέλης ήταν μια απο τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν φέτος απο το Κλεάνθης Βικελιδης.Ηταν σίγουρα η μοναδική που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και να αντιμετωπίσει τον Άρη ως ίσο προς ίσο μέσα στο σπίτι του. Ούτε ο ΟΦΗ, ούτε τα Τρίκαλα το έκαναν αυτό, παρά το γεγονός οτι πήραν αποτέλέσματα.

Ο Άρης σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε. Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ αλλά σίγουρα δίκαια. Κάνοντας το αυτονόητο θα πάει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Έχοντας το λιγότερο εφτά βαθμούς διαφορά από την αντίπαλο του, η οποία αύριο δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Επειδή είδα να προσπαθούν κάποιοι να αφήσουν υπονοούμενα, το πέναλτι που καταλογίστηκε στο μαρκάρισμα του Κάσσου ήταν πεντακάθαρο. Ο παίκτης του Εργοτέλη τον σπρώχνει και με τα χέρια και τον ρίχνει στο έδαφος. Είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάμε για εύνοια, τη στιγμή που ο Άρης έχει χάσει τέσσερις βαθμούς μόνο στις προηγούμενες δυο αγωνιστικές από διαιτητικά λάθη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ