Ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο…

Ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο…

Ότι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός ως σύλλογος είναι εκπληκτικό, μυθικό, ανεπανάληπτο.

Αυτά που ζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε κάθε άθλημα είναι αξιοζήλευτα. Χωρίς να υπερβάλλω θα ήθελα να μου βρείτε κάποιον σύλλογο σε όλο τον κόσμο που να πρωταγωνιστεί κατ αυτόν τον τρόπο. Σε κάθε τμήμα του, όπου και να παίζει. Ως ένα σημείο σας προκαλώ να μου τον βρείτε. Ότι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός ως σύλλογος είναι εκπληκτικό, μυθικό, ανεπανάληπτο.

Το κείμενο αυτό γράφτηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για το Challenge Cup του Βόλεϊ Ανδρών απέναντι στη Ραβένα. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, οι φίλοι του «ερυθρόλευκου» συλλόγου είναι σε μία διαρκή έξαψη. Μία συνεχόμενη συγκίνηση, καθώς τα τμήματα του Ολυμπιακού συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν ΠΑΝΤΟΥ.

Οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά έχουν ξυπνήσει για τα καλά. Απέναντι σε κάθε πόλεμο δηλώνουν «παρών». Γεμίζουν κάθε γήπεδο και σπρώχνουν την ομάδα τους για τη νίκη.

Οι κοπέλες του γυναικείου τμήματος βόλεϊ μας συγκίνησαν στην Προύσσα, οι άντρες δίνουν τον αγώνα τους με τη Ραβένα, έρχονται ματς σε γυναίκες (Len Trophy) και άντρες (Champions League) για το πόλο, ακολουθούν τα πλέι οφ της ομάδας μπάσκετ Ανδρών στην Ευρωλίγκα με τη Ζαλγκίρις.

Και άλλοι τίτλοι στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που σαρώνει κάθε τμήμα του. Πόσα έχει ακόμα να ζήσει ο… Γαύρος ρε παιδάκι μου. Δεν υπάρχουν πλέον λόγια, ο Ολυμπιακός διαρκώς αποδεικνύει γιατί είναι ο κορυφαίος πρεσβευτής μας στην Ευρώπη και στον κόσμο όλο.

Χαρείτε με την ψυχή σας αυτές τις πανέμορφες στιγμές… Γιατί έρχονται και άλλες..

ΥΓ1: Για το μπάσκετ ανδρών δεν έχω πολλά να γράψω. Και αυτό επειδή μας το έβγαλε… ξινό η ΕΡΤ που δεν μπορέσαμε να το δούμε και μάθαμε απλά τα νέα μέσω ρεπορτάζ. Old school, χωρίς εικόνα και απλά με το στατιστικό του ΕΣΑΚΕ. Γελοία πράγματα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει πια είναι η κατάσταση του Στρέλνιεκς.

ΥΓ2: Για ένα ακόμα ματς φοβερός ο Παπαπέτρου που είναι σε σούπερ κατάσταση. Το λέω καιρό, το γράφω καιρό και με δικαιώνει διαρκώς. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο «Πάπι» στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν για την ομάδα του.

ΥΓ3: Οφείλω και ο ίδιος να ζητήσω συγνώμη. Το είχα γράψει ότι θα το κάνω εάν συμβεί και έτσι θα γίνει. Ο κόσμος του Ολυμπιακού εξαφανίζει τα χαρτάκια για τα ματς με την Ζαλγκίρις και πάμε για Sold out. Δεν το πίστευα ότι θα γίνει και διαψεύστηκα. Τεράστιο μπράβο σε όλους…

ΥΓ4: Αλεξίεφ σε πάω ρε αδερφέ. Είσαι ένας από εμάς.. #theomourlos

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ