Μια ζωή στις επάλξεις, μια ζωή στους δρόμους

Μια ζωή στις επάλξεις, μια ζωή στους δρόμους

Η καρδιά της ασπρόμαυρης οικογένειας θα χτυπήσει δυνατά σήμερα το μεσημέρι στην Καμάρα. Χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες θα ενώσουν τις φωνές τους για να διαμαρτυρηθούν για τον «πόλεμο» που δέχεται η ομάδα τους, στερώντας από τον σύλλογο τον φετινό τίτλο του Πρωταθλητή.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 92ο έτος της ηλικίας του και οι οπαδοί του ετοιμάζονται να παραβρεθούν σ’ ένα ακόμα συλλαλητήριο. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα βγουν στο δρόμο, άλλωστε έχουν συνηθίσει να μάχονται, να διεκδικούν και να κερδίζουν. Έχουν συνηθίσει να αδικούνται και να συνεχίζουν τον αγώνα. Σήμερα παλεύουν για το αυτονόητο. Σήμερα δίνουν μια ακόμα μάχη για να αποδειχθεί αυτό που όλη η Ελλάδα ξέρει και λέει ακόμα και στους δρόμους της Αθήνας: «το φετινό πρωτάθλημα κλάπηκε από τον ΠΑΟΚ».

Αυτό το ειρηνικό συλλαλητήριο μπορεί να είναι η απαρχή για μια σειρά αλλαγών που πρέπει να γίνουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Η Βόρεια Ελλάδα, έχει νιώσει στο πετσί της την αδικία και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έστω και αργά μάθανε όλοι πως οι φιλίες είναι μόνο στα λόγια, γιατί στα δύσκολα αυτοί που σε χτυπούσαν στην πλάτη και βγαίνανε φωτογραφίες μαζί σου, τώρα κάνουν τα γλυκά μάτια σ’ αυτούς που τους αποκαλούσαν εχθρούς. Το επόμενο Πρωτάθλημα δεν πρέπει να αρχίσει αν δεν μπουν νέοι κανόνες που να εξασφαλίζουν ισότητα και ισονομία. Όχι μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά όλες οι ομάδες, έχουν ιερή υποχρέωση να προστατεύσουν το ποδόσφαιρο. Κανένα Πρωτάθλημα χωρίς δικαιοσύνη.

Το ραντεβού δόθηκε στην Καμάρα στις 15:00. Εκεί το παρών θα δώσουν χιλιάδες φίλοι του δικεφάλου, όχι μόνο από την Θεσσαλονίκη αλλά από όλα τις περιοχές της Μακεδονίας. Στο συλλαλητήριο θα βρεθούν εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του ΑΣ, αλλά και της ΠΑΕ. Στον χώρο θα υπάρχει κεντρική εξέδρα, όπου και θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες ομιλίες, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί θα κατευθυνθούν με πορεία στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο της Τούμπας θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στις 19:30 μ.μ είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας, όχι όμως από τις εξέδρες, αλλά στα πέριξ του γηπέδου. Έχουν γίνει μια μεγάλη προεργασία προκειμένου να στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το γήπεδο της Τούμπας προκειμένου έστω και με αυτό τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ