Ο ΠΑΟΚ κορυφαίος φέτος στην Ελλάδα εντός γηπέδων

Ο ΠΑΟΚ κορυφαίος φέτος στην Ελλάδα εντός γηπέδων

Μέσα στα γήπεδα, ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος από κάθε ομάδα που αντιμετώπισε φέτος στον ελληνικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δίνει μάχες σε όλα τα μέτωπα: Οι παίκτες στο γήπεδο, ο κόσμος στους δρόμους και οι νομικοί στα δικαστήρια.

Αφήνοντας προσωρινά στην άκρη τις εφέσεις και τα συλλαλητήρια, ας μιλήσουμε και λίγο για ποδόσφαιρο, το οποίο θα έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή της καθημερινότητας του Δικέφαλου (και όχι τα εξωαγωνιστικά θέματα και οι κλοπές). Και στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ είναι φέτος καλύτερος από όλους στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα εντός γηπέδων, παρότι τελικά ο πρωταθλητής θα κριθεί στα δικαστήρια.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ΜΠΑΛΑΡΑ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο, κέρδισε εύκολα με 3-1 μέσα στην Τούμπα και η ομάδα της Νέας Σμύρνης πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένη που γλίτωσε από ένα πιο ευρύ σκορ.

Στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ απέναντι στον Πανιώνιο οι παίκτες του ΠΑΟΚ «έκρυψαν» την μπάλα και μπήκαν με αυτήν μέσα στο αντίπαλα δίκτυα! Στο γκολ του Πρίγιοβιτς η μπάλα πέρασε από τα πόδια όλων (εκτός του Πασχαλάκη) των παικτών, οι οποίοι άλλαξαν 13 πάσες πριν κάνει ο Σέρβος το 3-0! Ο Δικέφαλος ήταν εντυπωσιακός στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και ειδικά στο πρώτος ημίχρονο έκανε «παπάδες».

Μέσα στα γήπεδα, ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερος από κάθε ομάδα που αντιμετώπισε φέτος στον ελληνικό χώρο. Εφόσον καταφέρει να κερδίσει και τα άλλα τρία ματς που του μένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος (εντός με Ξάνθη και Πλατανιά και εκτός με Παναθηναϊκό), θα είναι σίγουρα o σύλλογος που κέρδισε τους περισσότερους βαθμούς φέτος στη Super League μέσα στα γήπεδα. Ωστόσο στο τέλος είναι πολύ πιθανό να μην πάρει αυτό που άξιζε αγωνιστικά, δηλαδή τον τίτλο του πρωταθλήματος, ο οποίος μέσω δικαστηρίων μπορεί να καταλήξει στους ντεμέκ «τρομοκρατημένους» παίκτες της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ