Το ρόστερ του αύριο ή του χθες;

Το ρόστερ του αύριο ή του χθες;

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δίνουν την απάντηση στον Πέδρο Μαρτίνς…

Αν εξαιρέσουμε τον τιμωρημένο από κάρτες Παπέ Σισέ και τους Οτζίτζα-Σεμπά που βρίσκονται εδώ αρκετό καιρό εκτός ομάδας-πολύ νωρίτερα πριν να τους θέσει ο Ολυμπιακός και με… δική τους πρωτοβουλία-οι επιλογές του Κόντη θέτουν στο περιθώριο μόνον τους Μποτία και Ζιλέ, χωρίς να προκαλούν καμία έκπληξη και σε κανέναν!

Ούτε ο Ιγκόρ Σίλβα που ήρθε στο Ρέντη από την Τρίπολη τον περασμένο Γενάρη μπόρεσε να πείσει, συνεπώς όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσει για να υποβληθούν στο «τεστ Πέδρο»! Ο Μαρτίνς έχει ήδη συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό, καθώς στο Ρέντη εμφανίστηκε σαν «έτοιμος από καιρό» για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, απλά στο ματς με την Κέρκυρα θα δει κάποια πράγματα και με τα ίδια του τα μάτια.

Βεβαίως και άλλο είναι να στα λένε και άλλο να τα βλέπεις, όμως και πάλι δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από ένα 90λεπτο και στη φάση όπου η ομάδα προέρχεται από μεγάλη ταλαιπωρία και απλά μετράει μέρες για να τελειώσει η σεζόν. Προφανώς και είναι θέμα πρωτοκόλλου το να δει ένας προπονητής την καινούργια του ομάδα πριν να πάρει τις αποφάσεις του, άσχετα αν στην μπάλα πολλά μπορεί να αλλάξουν από την επόμενη φάση.

Το ορθολογικό είναι να τον έχει στο μυαλό του το νέο Ολυμπιακό ο Μαρτίνς. Να ξέρει τις αδυναμίες της ομάδας του και να υποβάλει τις ανάλογες εισηγήσεις. Στο ματς με την Κέρκυρα μπορεί να τίθεται το ερώτημα αν το υπάρχουν ρόστερ των ερυθρόλευκων αφορά το χθες ή το αύριο όμως η απάντηση ίσως να μας έχει δοθεί στα προηγούμενα παιχνίδια, όπου συνιστούν κι ένα πιο αξιόπιστο δείγμα, αλλά την ευθύνη της επιλογής θα την έχει ο νέος καπετάνιος, καθώς αυτή είναι και η πρόθεση της ηγεσίας.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι όλοι αυτοί οι παίκτες δεν κάνουν για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά από την άλλη δύσκολα δεν θα έρθει η ξένη βοήθεια για τις πιο σημαντικές θέσεις της ενδεκάδας αφού το φρεσκάρισμα είναι απαραίτητο.

Με βάση την πρώτη εκτίμηση που προκύπτει από τις διαθέσεις του Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο ότι θα δημιουργηθεί ο σκελετός των 12-14 παικτών που θα αποτελείται από τους υπάρχοντες παίκτες και κάποιους από τους δανεικούς και σε αυτόν θα προστεθούν 6-7 μεταγραφές «πρώτης γραμμής», ενώ οι θέσεις μέχρι το 25 θα κλείσουν με εκπροσώπους της νέας γενιάς από την Ακαδημία. Να και η πρώτη «διαφοροποίηση» που μπορεί να μας προκύψει, να μην ξεκινήσει δηλαδή ο Ολυμπιακός το επόμενο ταξίδι του με πλήρωμα που θα αριθμεί κοντά στα 30 άτομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ