Ο Πανιώνιος, η Μπόκα και το… ταμείο

Οι παίκτες και ο προπονητής του Άρη περιμένουν τα επίσημα παιχνίδια γιατί βαρέθηκαν τις προπονήσεις και  οι οπαδοί γιατί θέλουν να δουν την ομάδα τους. Ο Θόδωρος  Καρυπίδης, όμως, έχει ακόμα έναν λόγο που περιμένει τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο και την φιλική αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης πληρώνει […]

Ο Πανιώνιος, η Μπόκα και το… ταμείο | to10.gr

Οι παίκτες και ο προπονητής του Άρη περιμένουν τα επίσημα παιχνίδια γιατί βαρέθηκαν τις προπονήσεις και  οι οπαδοί γιατί θέλουν να δουν την ομάδα τους. Ο Θόδωρος  Καρυπίδης, όμως, έχει ακόμα έναν λόγο που περιμένει τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο και την φιλική αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης πληρώνει την δεδομένη χρονική στιγμή …δύο ομάδες. Εκτός από το νυν ρόστερ, οφείλει αρκετά χρήματα και σε παίκτες από την περσινή αγωνιστική περίοδο, με τους οποίους έχει κάνει διακανονισμούς και τους εξοφλεί με δόσεις. Θα πει, βέβαια, κάποιος ότι αυτός φταίει για τα τεράστια συμβόλαια , για τα δεδομένα της κατηγορίας, που υπέγραψαν αρκετοί παίκτες. Απόλυτα σωστό.

Αυτό, όμως, δεν αλλάζει τα δεδομένα. Ο Άρης εξόφλησε την Τετάρτη τον Ιντζίδη, ενώ στο τέλος του μήνα έχει να πληρώσει  την δόση του Ταυλαρίδη. Η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος έχει στερήσει  την ΠΑΕ από τα έσοδα των εισιτηρίων.

Τα δυο εμπορικά παιχνίδια που ακολουθούν, με Πανιώνιο αλλά κυρίως με την Μπόκα Τζούνιορς θα δώσουν σημαντική οικονομική ανάσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, που μέχρι σήμερα, πάντως, προσπαθεί και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.