Ο Παναθηναϊκός αλλάζει οριστικά σελίδα

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει οριστικά σελίδα

Έστω και με καθυστέρηση ενός χρόνου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποκτά την διοίκηση που του αξίζει, υπό την καθοδήγηση ενός πραγματικού Παναθηναϊκού παράγοντα, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Επιτέλους. Έστω και με καθυστέρηση ενός χρόνου – και τι χρόνου με πίκρες, υποβιβασμούς τμημάτων και πολλά αρνητικά ρεκόρ, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποκτά την διοίκηση που του αξίζει. Μια διοίκηση υπό την καθοδήγηση ενός πραγματικού Παναθηναϊκού παράγοντα, του συνεχιστή της μοναδικής σε προσφορά οικογένειας στο Σύλλογο σε όλα τα τμήματα, του γιου του εμβληματικού Παύλου και ανιψιού του ανυπέρβλητου Θανάση, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Πέρυσι δεν μπόρεσε να πάρει τα ηνία λόγω μικροσκοπιμοτήτων και εγωισμών εκατέρωθεν, φέτος όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

Είναι, όπως έχουμε πει πολλάκις, ο μοναδικός που θέλει και μπορεί να ξανακάνει τα τμήματα της Μάνας του Λόχου ανταγωνιστικά και ικανά να διεκδικήσουν τρόπαια. Με μόνο τμήμα το βόλει ανδρών, μετά τη φετινή τραγική σεζόν, που συνεχίζει στην πρώτη κατηγορία, η δουλειά που τον περιμένει είναι μεγάλη και δύσκολη. Σε αυτή του την αποστολή καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε, να προστρέξουμε στηρίζοντας τη νέα αυτή προσπάθεια. Μια προσπάθεια πραγματικής ανοικοδόμησης. Μια προσπάθεια που ξεκινάει πρακτικά από το απόλυτο μηδέν.

Μην περιμένει κανείς να αλλάξουν όλα εν μία νυκτί. Μην θεωρείτε ότι υπάρχουν μαγικά ραβδιά ή συνταγές για να επανέλθει ο Σύλλογος από την επόμενη σεζόν σε τροχιά διεκδίκησης τίτλων. Χρειάζεται υπομονή, στήριξη, σωστό πλάνο και σχέδιο για να βγούμε πάλι στον αφρό. Τα χρήματα είναι πολύ σημαντικά, η παρουσία ενός τόσο ισχυρού παράγοντα επίσης, αλλά από μόνα τους δεν φθάνουν. Σίγουρα όμως το όνομα Γιαννακόπουλος αποτελεί εγγύηση για κάθε φίλαθλο του τριφυλλιού. Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι η σωστή στελέχωση του συμβουλίου, η παρουσία κατάλληλων ανθρώπων σε κάθε θέση και οι επιτυχίες θα έρθουν. Άλλωστε ο συγκεκριμένος γνωρίζει το πως, από την ενασχόλησή του με το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ