Ολυμπιακός : Το «κοκτέιλ» στις ηλικίες!

Ολυμπιακός : Το «κοκτέιλ» στις ηλικίες!

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει να συνδυάσει την εμπειρία των Ελλήνων με τα νιάτα των ξένων!

Προφανώς και αν δεν ολοκληρωθεί μία μεταγραφή με υπογραφές και ανακοινώσεις δεν μπορούμε να τη θεωρήσουμε ως δεδομένη, συνεπώς μέχρι τώρα έχουμε στα «σιγουράκια» του Ολυμπιακού την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και την επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Παρά ταύτα, από τις περιπτώσεις των παικτών που υπάρχουν στην ερυθρόλευκη ατζέντα είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός επιχειρεί να συνδυάσει την εμπειρία με τα νιάτα κι αυτό είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό για κάθε ρόστερ, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μία σημαντική διαφορά ή αν προτιμάτε μία ιδιομορφία.

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί το ποντάρισμα στην εμπειρία των Ελλήνων παικτών, όπως μας δείχνουν οι κινήσεις του με τον Λάζαρο και τον Φετφατζίδη, τον οποίο μπορεί να μην τον πήραν δα και τα χρόνια (27), ωστόσο τώρα πια είναι πολύ πιο ώριμος από τότε που έφυγε από το Ρέντη.

Κι όσο για τους ξένους, οι κόκκινοι έχουν μεν ενδιαφέρον για έμπειρους και λίγο πάνω από τα 30 στόπερ, όπως είναι οι Μολέντο και Λέμα, όμως υπάρχουν και οι υποθέσεις των Πρίτσιτς (24), Πεδρόσα (21) και Πεδράο (25) που μας μαρτυρούν την αναζήτηση παικτών από το εξωτερικό που έχουν όλο το δρόμο μπροστά τους.

Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Καμαρά (21) που έρχεται κι αυτός από το σκάουτινγκ του Μοντέστο, που έχει ήδη στο ενεργητικό του την ανακάλυψη του Παπ Σισέ, ο οποίος στο προηγούμενο ταξίδι ήταν ένας από τους ελάχιστους «επιζήσαντες» στο Ρέντη, αν και μπήκε στο καράβι την ώρα της τρικυμίας.

Όπως διαπιστώνουμε λοιπόν υπάρχει η «πυξίδα» για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και βεβαίως αυτό μπορεί να θεωρείται και τα αυτονόητο, όμως μας καταδεικνύει μία συγκεκριμένη στρατηγική και ίσως μία αναθεώρηση των δεδομένων σε ότι αφορά τη φιλοσοφία της ομάδας.

Μην ξεχνάμε ότι τον προηγούμενο καιρό ήρθαν στο Ρέντη παίκτες όπως ο Καρντόσο ή ο Εμενίκε που είχαν πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος από το δικό τους δρομολόγιο και όπως έδειξε η ιστορία δεν μπόρεσαν να έχουν την προσφορά που περίμεναν όλοι στον Πειραιά και για το σκοπό αυτό ο Ολυμπιακός είχε δαπανήσει αρκετά χρήματα.

Κατά τα άλλα, είναι ξεκάθαρο ότι το Ρέντη αρχίζει να γεμίζει με τους παίκτες του «σκελετού» που θέλει να φτιάξει ο Μαρτίνς πριν από την προετοιμασία, καθώς είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να γίνουν όλες οι κινήσεις σε αυτήν τη φάση, με την αγορά να μην έχει ανεβάσει ακόμη ρολά. Έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να αποχωρήσουν και αρκετοί παίκτες από το λιμάνι για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε νεότερα και για αυτό το κομμάτι του σχεδίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ