Τα δώρα του Βασιλειάδη στην Πάτρα

Τα δώρα του Βασιλειάδη στην Πάτρα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού προχωράει με το έτσι θέλω την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και στην Πάτρα έχουν άλλο έναν λόγο να χαμογελάνε επί ημερών του

Ο Γιώργος Βασιλειάδης επιμένει στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League εδώ και τώρα, προκαλώντας εκνευρισμό στον συνεταιρισμό και την πλειοψηφία των ομάδων που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει 2.5 μήνες πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που φέρνει αντιρρήσεις αφού αρνητικός με την «βίαιη αναδιάρθρωση» φέρεται να είναι και ο ΠΑΟΚ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία τόσο του προέδρου της Super League Γιώργου Στράτου αλλά και του ομόλογου του στην ΕΠΟ, του «δικού μας άνθρωπου» του Βαγγέλη Γραμμένου και προχωράει, ως υπερ-πρόεδρος, την ιδέα του με… όπλο τα λεφτά που θα μοιράσει η ΕΡΤ.

Παράλληλα, θα πετύχει και την άνοδο από τη Football League της Παναχαϊκής.

Το τελευταίο μόνο τυχαίο δεν είναι. Στην Πάτρα βρίσκεται κάθε τρεις και λίγο ο υφυπουργός Αθλητισμού ο οποίος όπως ακούγεται έντονα, θα πολιτευτεί στην Αχαϊα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε γίνουν αυτές.

Τι καλύτερο δώρο προς τους πολίτες της πόλης από την άνοδο (από το παράθυρο της Παναχαϊκής) στη Super League, λοιπόν…

Αυτή δεν θα είναι η μοναδική επιτυχία της Πάτρας επί ημερών του Γιώργου Βασιλειάδη. Τον περασμένο Ιανουάριο επισημοποιήθηκε ότι η Πάτρα ανέλαβε την διοργάνωση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού όπως βλέπεται και στη φωτογραφία, ήταν εκεί και δήλωσε… «Η ανάληψη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019 από την Πάτρα, είναι ένα μεγάλο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός που σηματοδοτεί ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση και μπορεί με αξιοπρέπεια και όραμα να βλέπει το μέλλον» είχε δηλώσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ