Αν σας πει κάποιος, ότι κάνετε βίζιτα θα σας αρέσει;

Αν σας πει κάποιος, ότι κάνετε βίζιτα θα σας αρέσει;

Ο λόγος του Αλέξη Τσίπρα, ο μισθός του Φιλιππούση, ο Τσάρτας και ο Αντώναρος, ο Κομίνης κι ο Ποντίκης, οι βίζιτες κι ο Δήμαρχος Ζαγοράκης. Ο Κώστας Καίσαρης βάζει στο μίξερ τη πολιτική και ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για χρηματισμό στις εκλογές της Ένωσης Έβρου και της Ένωσης Ηρακλείου. Που είναι το περίεργο; Είναι να μην αρχίσουν, αυτά τα νταραβέρια. Άπαξ και αρχίσουνε δεν σταματάνε με τίποτα. Δεν συμφέρει να σταματήσουν άλλωστε .Δεν είναι δηλαδή ότι πήραμε την ΕΠΟ και τελειώσαμε. Κάθε φορά που έχει εκλογές σε κάποια ΕΠΣ, πρέπει να κυκλοφορήσει το χρήμα. Είτε, για να διατηρήσουμε τη δύναμή μας, είτε για να την αυξήσουμε. Συνέχεια θα βυζαίνουνε οι πονηροί. Κι αν κάθε φορά φεύγουνε δέκα δραχμές να μοιράσουμε για να κερδίσουμε τις εκλογές, στον προορισμό φτάνουνε οι πέντε. Τα μισά λεφτά χάνονται στο δρόμο. Δεν είναι δηλαδή μόνο το μεροκάματο. Είναι και οι χεριές.

ΕΞΩ φρενών οι Τούρκοι με τον Αλέξη. Για την υπόθεση των οκτώ αξιωματικών που αφέθηκαν ελεύθεροι. Με τον κυβερνητικό τους εκπρόσωπο να ξιφουλκεί: «Νομίζαμε ότι ο λόγος του Τσίπρα, είναι λόγος ανδρός. Νομίζαμε ότι τηρεί τις δεσμεύσεις του». Τελικά αυτοί οι Τούρκοι είναι μπιτ μπουνταλάδες. Τζάμπα μεροκάματο βγάζουν οι κατάσκοποι τους στην Αθήνα. Είναι ποτέ δυνατόν να έχουν τη ψευδαίσθηση, ότι ο λόγος του Τσίπρα είναι λόγος ανδρός; Υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας που να πιστεύει, ότι ο Αλέξης τηρεί το λόγο του; Ούτε κι αυτοί που τον ψηφίζουνε. Τουλάχιστον, εκτός από δέκα εκατομμύρια Έλληνες κορόιδεψε και κάτι Τούρκους. Κάτι, είναι κι αυτό.

-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Παραμύθι φούρναρης ότι τον μισθό του Φιλιππούση θα τον πλήρωνε η ΦΙΦΑ. Πως να τον πληρώσει άλλωστε, όταν ο Φιλιππούσης για την Παγκόσμια Ομοσπονδία ήταν ανύπαρκτος. Πουθενά δεν υπάρχει το όνομα Φιλιππούσης στο έγγραφο της ΦΙΦΑ για τον διορισμό της Προσωρινής Διοικούσας Επί, Δρόσος, Δέδες, Μπάρτζης κλπ. Τον εν λόγω Φιλιππούση, φύτεψε στην ΕΠΟ ο Χαράλαμπος Σταύρος Κοντονής. Όταν δηλαδή η Υπουργάρα, όριζε διαιτητή και βοηθούς στον τελικό του Κυπέλλου, θα κώλωνε να βολέψει τον δικό στην Ομοσπονδία. Το ότι θα τον πλήρωνε η ΦΙΦΑ, ήταν ένα ακόμα σότο.

-ΤΣΑΡΤΑΣ λέει, αντί Νικοπολίδη στην εθνική Ελπίδων. Κι εγώ που νόμιζα, ότι έχει ήδη κλείσει θέση στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Αν όλα αυτά που λέει, τα λέει στο κουτουρού είναι δύο φορές στόκος.

ΑΣΧΕΤΟ: Πως την έχει ψωνίσει έτσι αυτός ο Αντώναρος; Κάθε μέρα σχεδόν κι ένα tweet. Έχει την εντύπωση, ότι υπάρχει, έστω κι ένας στα δέκα εκατομμύρια Έλληνες που ασχολείται μαζί του; Τον παίρνει στα σοβαρά; Ότι αυτές οι σαχλαμάρες που αμολάει, συνιστούν πολιτική παρέμβαση;

-ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ. Η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού. Να θέλει Κάτσε-Μυστακίδη, δανεικούς για την προσεχή σεζόν, αλλά πληρωμένους από τον ΠΑΟΚ. Τι τους έχει συμβεί; Έχουν εξοικειωθεί στη ζητιανιά κι έχουν μάθει να είναι συνέχεια με απλωμένο το χέρι; Δεν ντρέπονται; Κι είναι απορίας άξιο, πως δέχτηκε ο Νταμπίζας να σηκώσει το τηλέφωνο και να ζητήσει τους δύο ποδοσφαιριστές, δίκην ελεημοσύνης. Επειδή η τσέπη του Αλαφούζου είναι ραμμένη. Ντίλ κοντά στο ένα πενηντάρικο εκατομμύρια πάει να γίνει. Κι ο Ταϋλανδός, ο εν δυνάμει καινούργιος ιδιοκτήτης, να αποδέχεται την ζητιανιά;

-ΜΑΧΗ μέχρις εσχάτων. Για Μάνταλο, Αρετόπουλο, Καλογερόπουλο, Κομίνη και Ποντίκη. Ο ΠΑΟΚ για να τους βγάλει από τους πίνακες, η ΑΕΚ για να τους κρατήσει. Οι παλιές καραβάνες πάντως, δεν χάνουν τη ψυχραιμία τους: «Όσους και να φάνε, έρχονται άλλοι από πίσω».

-ΠΑΛΙΟ, αλλά δείχνει το υψηλό επίπεδο, του πολιτικού διαλόγου: Ερώτηση του Αδώνιδος στη Μανταλένα Παπαδοπούλου των ΑΝΕΛ, με φρασεολογία Πάνου Καμμένου: «Άμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα θα σας άρεσε»;

-ΓΙΑ Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Ζαγοράκης. Με ποια προσόντα; Ο Φασούλας πολύ πιο έξυπνος, δεν άφησε στο Δήμο Πειραιά κολυμπηθρόξυλο. Πανελλήνιο ρεκόρ έκανε στα χρέη. Τον ΠΑΟΚ διοίκησε ο Ζαγοράκης και τον τρέχανε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος. Για τις επιταγές του Βιολίδη και άλλα διάφορα. Το ότι καθάρισε κι απαλλάχθηκε με βούλευμα, ν ανάψει λαμπάδα στο μπόι του Ιβάν. Η πρώτη του δουλειά μετά το ποδόσφαιρο, πρόεδρος, η δεύτερη ευρωβουλευτής, η τρίτη Δήμαρχος. Επειδή μπορεί να μεσολαβήσει να τα βρούνε Ιβάν και Κυριάκος. Έτσι πάει. Αν ξέρεις έναν μούλτιμιλιονερ κι έναν αρχηγό κόμματος χτίζεις καριέρα δημάρχου.

-Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι πράγματι τυφλή. Το ένα δικαστήριο, λέει όχι στην έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών που κατηγορούνται για το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν. Το άλλο (ελληνικό) δικαστήριο αποφασίζει την έκδοση του κομμουνιστή Τουργκούτ Καγιά. Για να επιστρέψει, στις Τουρκικές φυλακές και να πεθάνει.

Στη μουσική επιλογή, Nashville Jam-All You Ever Do Is Bring Me Down.

https://www.youtube.com/watch?v=uhTw89hjPgs&index=4&list=RDyhNBIssvxWQ&app=desktop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ