Μασούρας : Η αποκάλυψη της χρονιάς

Μασούρας : Η αποκάλυψη της χρονιάς

Ο Ολυμπιακός βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού. Το ταλέντο του Γιάννη Μασούρα, ο ενθουσιασμός του νεαρού μπακ – χαφ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και η πεποίθηση πως μπορεί να είναι η αποκάλυψη της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα και οι ερυθρόλευκοι εντάσσουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη που έκανε μια εξαιρετική σεζόν. Ο 22χρονος μπακ χαφ της Λάρισας ήταν η αποκάλυψη για την θεσσαλική ομάδα και στο μεγάλο λιμάνι κάνουν μια επένδυση που έχει όλες τις προϋποθέσεις ν’ αποδειχθεί καθοριστική.

Ο Ολυμπιακός βάζει στο δυναμικό του έναν πολύ ταλαντούχο μπακ ο οποίος μπορεί να του προσφέρει πολλά και στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού. Και είναι δεδομένο πως ο Μασούρας πάει αποφασισμένος στο μεγάλο λιμάνι.

Αποφασισμένος να κάνει την διαφορά, αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση βασικού στην εντεκάδα των ερυθρόλευκων. Όσοι ξέρουν καλά τον νεαρό αμυντικό, υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη που μπορεί να είναι η αποκάλυψη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τόσο καλή γνώμη έχουν σχηματίσει για τον νεαρό μπακ – χαφ. Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι πολύ καλή γνώμη έχουν σχηματίσει και στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχοντας παρακολουθήσει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν τον Έλληνα αμυντικό.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε και στο μεγάλο λιμάνι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής, καθώς θεωρούν ότι ο Μασούρας μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαία μεταγραφή. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ένα πρόσφατο παράδειγμα που αφορά παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Κούτρη ο οποίος πήγε «αθόρυβα» στον Ολυμπιακό αλλά κατάφερε να κερδίσει με την προσπάθεια του θέση βασικού. Γιατί λοιπόν να μην πετύχει κάτι ανάλογο και ο Μασούρας; Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα παιδί που έχει και τσαγανό και φιλοδοξίες και το μόνο που χρειάζεται για να πετύχει στον Ολυμπιακό, είναι να δείξει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του.

Θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να έχει στα γκολπόστ τον Γιαννιώτη και στα δύο άκρα της άμυνας νέα παιδιά όπως ο Κούτρης και ο Τσιμίκας (για αριστερά) και ο Μασούρας για την δεξιά πλευρά. Κανείς δεν ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του ο 22χρονος αμυντικός. Σε τόσο νεαρή ηλικία πάντα υπάρχουν πράγματα πάνω στα οποία θα πρέπει να δουλέψει ο νεαρός μπακ.

Κι εδώ υπάρχει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρέπει να δουλέψει με τον Μασούρα. Πρέπει να του δείξει εμπιστοσύνη ώστε και ο νεαρός αμυντικός να δει ότι η προσπάθεια του θα ανταμειφθεί.

Η ουσία για τους ερυθρόλευκους είναι πως ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή που μπορεί να εξελιχθεί σε αποκάλυψη της χρονιάς. Ο Μασούρας ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα του Πειραιά, γνωρίζοντας πως έχει μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ