Ο Καρατζαφέρης, ο Νοστράδαμος και ο Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος

Ο Καρατζαφέρης, ο Νοστράδαμος και ο Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος

Τι θ΄απογίνουν τα γήπεδα μετά το Μουντιάλ; Θα πηγαίνουν οι τσοπάνηδες της περιοχής να βοσκήσουν τα ζωντανά τους και θα κάνουν υδρομασάζ ο Τάσος με τη Γκόλφω;

Με τη χώρα  να απέχει ένα τσιγάρο δρόμο από την οριστική έξοδο (βάλτε ένα πακέτο, άντε ένα περίπτερο, πως κάνετε έτσι) και να βγάζουμε όλοι από τα σεντούκια τα χρυσά κουτάλια, να σου κι ο Καρατζαφέρης να στέλνει επιστολή στον Τσίπρα, προτείνοντάς του συνασπισμό με Κύπρο και Ισραήλ για συνδιοργάνωση του Μουντιάλ του 2030.

Σκέφτηκε ο άνθρωπος «όλοι ασχολούνται με τις φιέστες της κυβέρνησης, τις φαντασιώσεις του Κούλη, τις πατσαβούρες που τρώει ο Καμμένος όπου εμφανιστεί, τους βουλευτές που τον εγκαταλείπουν με συχνότητα ποδοσφαιριστών της χάρτινης, ακόμα και η αρνητική διαφήμιση, συνιστά διαφήμιση! Να μην πω κι εγώ μια μ@λ@κια, να βγω στο προσκήνιο;».

Είναι και μπήχτης ο πρόεδρος για όσους δεν το γνωρίζουν, είδε τις Λατίνες να χορεύουν με τα μαστάρια να πηγαίνουν πάνω-κάτω και φτιάχτηκε. Αν τις φέρουμε εδώ, θα έχουμε κάνα τυχερό, ποτέ δεν ξέρεις, η φήμη του Greek lover έχει ακόμα πέραση, θα σκέφτηκε.

Το σκεπτικό του Καρατζαφέρη δεν είναι εντελώς απορριπτέο σε θεωρητική βάση, τόσα χρήματα πετάχτηκαν στο βρόντο για τους Ολυμπιακούς αγώνες και οι εγκαταστάσεις ρημάζουν, ένα Μουντιάλ θα ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία να επαναξιοποιηθούν. Η κατ΄αρχήν απορία είναι σε τι θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν τα κλειστά του ταεκβοντό, της ξιφασκίας, του μπέιζμπολ, του σόφτμπολ, σε Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.

Θα συνιστούσε και οικολογική καταστροφή να ξεριζώσουμε τα ραδίκια και να να ξεσπιτώσουμε τα σαλιγκάρια της περιοχής.

Η αναφορά του βέβαια επικεντρώνεται κυρίως στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις, επικαλούμενος τα γήπεδα που χτίστηκαν σε Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλο τα οποία όμως χωράνε καμιά 20αριά χιλιάδες κόσμο, ούτε για προπονητήρια δεν κάνουν, Υποχρεωτικά πρέπει όχι μόνο να ανακαινιστούν, αλλά να αυξηθεί και η χωρητικότητα, μιλάμε για διπλασιασμό τουλάχιστον και το κόστος εκτοξεύεται. Κι άντε και βρέθηκαν τα κεφάλαια λέμε, τι θ΄απογίνουν τα γήπεδα μετά το Μουντιάλ; Θα πηγαίνουν οι τσοπάνηδες της περιοχής να βοσκήσουν τα ζωντανά τους και θα κάνει καπάκι υδρομασάζ ο Τάσος με τη Γκόλφω; Κατά το 2040 λοιπόν, θα συζητάμε για γήπεδα των 50χιλ θέσεων που ρημάζουν και δε θα ξέρουμε τι να τα κάνουμε, μέχρι που θα εμφανιστεί κάποιος επόμενος Καρατζαφέρης, με μια πιο φαεινή ιδέα….

Έβαλε στο κάδρο και το Καυτανζόγλειο υποστηρίζοντας πως ανακαινίστηκε για τους Ολυμπιακούς αγώνες, 14 χρόνια πίσω δηλαδή, αφήστε που οι ανακαινίσεις στην Ελλάδα γίνονται με υλικά μιας χρήσεως, αλλιώς δε θα είχαν υπερκέρδη οι μεγαλοεργολάβοι,

Θυμίζω πως από μια πρόχειρη εκτίμηση του ΠΑΟΚ που σκεφτόταν την προσωρινή μετακόμιση εκεί, χρειάζονται βελτιωτικές εργασίες στα επίσημα, στην αίθουσα των VIP, στα δημοσιογραφικά, που είναι σε τραγική κατάσταση, γενικότερα στους χώρους εργασίας των εκπροσώπων των ΜΜΕ, στα τουρνικέ, συν νέο χλοοτάπητα. Με άλλα λόγια, όλο το γήπεδο θέλει ανακαίνιση.

Ανάλογα προβλήματα με τη χωρητικότητα ισχύουν και για τους εν δυνάμει εταίρους μας, το ΓΣΠ στην Κύπρο χωράει 23χιλ κόσμο, στο Ισραήλ γήπεδα με μεγάλη χωρητικότητα κατασκευάζονται για το μπάσκετ, η ποδοσφαιρική Μακάμπι πχ. αγωνίζεται σε γήπεδο που χωρά κάτι περισσότερο από το αντίστοιχο της μπασκετικής.

Αν δεν κάνω λάθος, στο Ισραήλ υπάρχει ένα γήπεδο όλο κι όλο, που χωράει 30χιλ, όλα τα υπόλοιπα είναι σαν την Ριζούπολη.

Κι ας πούμε πως τα κατασκευαστικά-οικονομικά ζητήματα με κάποιον τρόπο ξεπερνιούνται, το θέμα της τρομοκρατίας που το πας;

Εύκολο να πεις πως οι όμιλοι στους οποίους θα συμμετέχουν ομάδες από Μουσουλμανικές χώρες θα διεξαχθούν σε Ελλάδα-Κύπρο, ποιος ξέρει όμως ποια πορεία θα έχουν;

Η κατάθεση υποψηφιότητας προϋποθέτει έτοιμο πλάνο με κάθε λεπτομέρεια, αν ένας προημιτελικός είναι προκαθορισμένο να γίνει στο Ισραήλ και από τις διασταυρώσεις κάτσει Συρία ή Ιράν, θα κάνεις άνω κάτω το πρόγραμμα, για να αποφύγεις το remake του πολέμου των 6 ημερών, σε πιο σύντομη εκδοχή;

Αυτοί εκεί κάτω μαθημένοι είναι, έχει πόσους αιώνες που πολεμάνε, εμάς που είμαστε εντελώς καλομαθημένοι γιάπηδες και τους φουκαράδες τους Κύπριους ποιος θα μας σώσει, όταν στα μάτια όλου του Αραβικού κόσμου θα είμαστε σύμμαχοι, άρα και σύντροφοι -έστω και περιστασιακοί- των Ισραηλινών;.

Η βασική σούμα της πρότασης Καρατζαφέρη, είναι πως θα ανακαινίσουμε μερικά γήπεδα και θα ισοπεδώσουμε κάθε άλλο κτίριο της χώρας.

Το μόνο θετικό είναι πως θα έλυνε αμετάκλητα τους γρίφους των προφητειών, θα ήταν αχρείαστο να σπάμε τα κεφάλια μας για να εντοπίσουμε το χρονικό ορίζοντα που θα συμβούν αυτά που είπε ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Νοστράδαμος, ο Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος θα είχε ως εναρκτήρια ημερομηνία, το καλοκαίρι του 2030…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ