Λάζαρος : Ένα βίντεο που «ξεχειλίζει» από «κάψα»

Λάζαρος : Ένα βίντεο που «ξεχειλίζει» από «κάψα»

Η εικόνα του Λάζαρου να τραγουδάει «τρελαμένος» τον ύμνο του Ολυμπιακού είναι αυτή ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα. Πώρωση για την φανέλα που φοράνε, «δίψα» για να πετύχουν με τον Ολυμπιακό. Όσο για τον… πόνο των άλλων, παστίλιες.

Τι ψάχνει ο Ολυμπιακός στην επιχείρηση restart που έχει ξεκινήσει για να επανέλθει στην συνηθισμένη θέση του; Πάνω από όλα «κάψα» και πώρωση στους παίκτες που φορούν την φανέλα του. «Τρέλα» για επιτυχία.

Ο νέος Ολυμπιακός λοιπόν «χτίζεται» μεθοδικά με στόχο όχι μόνο να έρθουν ποιοτικοί παίκτες που ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετατραπούν σε… μισθοφόροι, αλλά παίκτες που και ποιότητα έχουν και πάνω από όλα γουστάρουν να παίζουν στον σύλλογο του Πειραιά. Αυτό ήταν το βασικό στοιχείο που έλειψε στον περσινό Ολυμπιακό που ξέχωρα από το… θαύμα της εξυγίανσης, το πλήρωσε ακριβά.

Ένα βίντεο ενός λεπτού είναι ικανό για να δείξει τι ακριβώς θέλει ο φετινός Ολυμπιακός. Κάποιοι, πονεμένοι γιατί τον βλέπουν με άλλη φανέλα, επιχείρησαν να τον λοιδορήσουν, να θυμηθούν πως έχει ξανατραγουδήσει για άλλες ομάδες, να συνεχίσουν τον «πόλεμο» που έχουν ξεκινήσει από την μέρα που τους γύρισε την πλάτη επιλέγοντας την ομάδα που ήθελε από μικρός να παίζει.

Βλέπετε, ο Λάζαρος, περί ου ο λόγος, δεν έκρυψε ποτέ τα οπαδικά αισθήματα που είχε πιτσιρικάς. Για τους… απέναντι το ότι έκανε σωστά την δουλειά του ως επαγγελματίας σε ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ κατά σειρά ήταν… έγκλημα.

Και τώρα που κατάφερε να έρθει στον Ολυμπιακό και να πραγματοποιήσει ένα παιδικό όνειρο, επειδή βγάζει την… κάψα του για τον Θρύλο ενοχλεί. Ε, αν ενοχλεί, για τον πόνο των άλλων, παστίλιες.

Η «τρέλα» που έβγαλε ο Λάζαρος τραγουδώντας τον ύμνο του Ολυμπιακού, επιλέγοντας αυτό ως το τραγούδι που τραγουδούν όλοι οι καινούργιοι παίκτες στην προετοιμασία, ήταν όλα τα λεφτά!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει οπαδός του Ολυμπιακού που είδε αυτό το βιντεάκι και δεν «φτιάχτηκε». Λίγη ώρα μετά την πρώτη «παράσταση» στο φιλικό με την Μποτοσάνι ο Λάζαρος έδειξε πως πρέπει άπαντες στον Ολυμπιακό να βλέπουν την ομάδα που αγωνίζονται.

Οι… απέναντι, και στην προκειμένη περίπτωση οι άνθρωποι της ΑΕΚ, θα προσπαθήσουν να τον «χτυπήσουν» όσο περισσότερο γίνεται. Όμως δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Όσα δικαστήρια και αν κάνει η ΑΕΚ, όσο κλίμα επιλέξει να δημιουργήσει μέσω των ΜΜΕ (ειδικά των φίλα προσκείμενων) η ουσία δεν θα αλλάξει. Ο Λάζαρος είναι στον Ολυμπιακό και παίζει στον Ολυμπιακό με την «κάψα» που έβγαλε τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας που λατρεύει.

Και όσο και αν πονάει αυτό, όσο και αν ενοχλεί τους οπαδούς της ΑΕΚ που η απαίτηση του για παραμονή του Λάζαρου στην αγαπημένη τους ομάδα δεν… ακούμπησε καν τον Μελισσανίδη, ο Χριστοδουλόπουλος θα επιδιώξει με τον Ολυμπιακό να πετύχει ότι πέτυχε και με την ΑΕΚ, μπροστάρης στην περσινή χρονιά για τους κιτρινόμαυρους.

Όλα τα άλλα στα όρια της γραφικότητας είναι για… παστίλιες.

Ας θυμηθούμε εδώ το βιντεάκι με τον Λάζαρο να τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ