Όταν η κυβέρνηση παίζει (;) τον Ρέστη της!

Όταν η κυβέρνηση παίζει (;) τον Ρέστη της!

Να μάθουμε βρε αδερφέ, ποιοι επιχειρηματίες βλέπουν τον πρωθυπουργό της χώρας και τι του ζητάνε. Διότι όπως είπε ο κ. Τσίπρας στην Βουλή απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, το θέμα δεν είναι αν βλέπει ο πρωθυπουργός επιχειρηματίες στο γραφείο του αλλά αν τους κάνει τα χατίρια. Να μάθουμε λοιπόν τι του ζητούν οι κύριοι Ρέστης και Πάιροτζ…

Ο καλός φίλος Κώστας Ασημακόπουλος έβγαλε «λαυράκι» με την συνέντευξη που του παραχώρησε ο Πάολο Μοντάλι. Το λαβράκι αφορά την πληροφορία που επιβεβαίωσε ο πρώην προπονητής βόλεϊ του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας Ομάδας. Δίπλα στον κ.Παϊρότζ βρίσκεται ο Έλληνας εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.

Από το περιεχόμενο της συνέντευξης προκύπτει με σαφήνεια ότι ο Μοντάλι δεν μιλάει στον αέρα. Πέραν της προσωπικής φιλίας με τον κ. Ρέστη φάνηκε ότι γνωρίζει καλά και τον κ. Παϊρότζ. Τώρα, αν είναι μέσα στην Pan Αsia ή δίπλα σε αυτή, ο Έλληνας εφοπλιστής λίγη σημασία έχει. Παϊρότζ και Ρέστης πάνε πακέτα για την εξαγορά από τον Γιάννη Αλαφούζο των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ.

Το περιεχόμενο της συνέντευξης είναι γνωστό από το βράδυ του Σαββάτου και ουδεμία διάψευση δεν υπήρξε. Ο κ. Ρέστης γνωστός παλιότερα για τα φιλοολυμπιακά αισθήματα του αλλά και με μεγάλες εμπλοκές με την ελληνική Δικαιοσύνη που του στοίχισαν μέχρι και προφυλάκιση είναι πιθανό να βρεθεί στο τιμόνι του Παναθηναϊκού. Ουδείς ψόγος. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι επαγγελματικά και κατά συνέπεια είναι λογικό να αντιμετωπίζεται έτσι από τους επιχειρηματίες.

Όσο είναι λογικό να προσπαθεί ο κ. Γιαννακόπουλος να εντάξει τον Παναθηναϊκό σε μια γενικότερη επιχειρηματική κίνηση το γνωστό «Athens Alive» άλλο τόσο είναι θεμιτό ο κ. Ρέστης με τον κ. Παϊρότζ να αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό ως μέρος γενικότερων επιχειρηματικών σχεδίων. Και στις δυο περιπτώσεις φαίνεται ότι αυτά τα επιχειρηματικά σχέδια για να ευδοκιμήσουν θα χρειαστεί να ευνοηθούν από κάποιες κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Τα ραντεβού του κ. Γιαννακόπουλου με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό είναι γνωστά. Για ραντεβού του κ. Παϊρότζ και των συνεργατών του με κυβερνητικούς και τον πρωθυπουργό έχουμε ακούσει χωρίς να ξέρουμε αν σε αυτά έχει συμμετοχή ο κ. Ρέστης. Σε γενικές γραμμές ξέρουμε τι ακριβώς ζητεί από την κυβέρνηση το επενδυτικό σχήμα του κ. Γιαννακόπουλου. Για το τι ζητεί το επενδυτικό σχήμα του κ. Παϊρότζ και του κ. Ρέστη δεν ξέρουμε συγκεκριμένα.

Καλό θα είναι να μάθουμε ειδικά τώρα που χάνονται οι προθεσμίες για την μεταβίβαση των μετοχών και το πράγμα τρενάρει ανησυχητικά. Να μάθουμε τι συμβαίνει με τα όποια επενδυτικά σχέδια των κ.κ. Παϊρότζ-Ρέστη. Να μάθουμε ρε αδερφέ, ποιοι επιχειρηματίες βλέπουν τον πρωθυπουργό της χώρας και τι του ζητάνε. Διότι όπως είπε ο κ. Τσίπρας στην Βουλή απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, το θέμα δεν είναι αν βλέπει ο πρωθυπουργός επιχειρηματίες στο γραφείο του αλλά αν τους κάνει τα χατίρια. Έξοχα! Μπορούμε να μάθουμε τι χατίρι ζητεί ο κ. Ρέστης από την κυβέρνηση. Και κάτι ακόμα. Όταν η κυβέρνηση συναλλάσσεται με υπόδικους Έλληνες επιχειρηματίες δεν τρέχει κάστανο. Το θέμα είναι τι κάνει η αντιπολίτευση. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην προκειμένη περίπτωση αλλά ας μην γινόμαστε καχύποπτοι. Κάποια στιγμή θα μάθουμε την αλήθεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ