Άρης : Θα έχεις δυο δεξιά μπακ και κρατάς τον Μπούρμπο; Βλέπεις και παρακάτω

Άρης : Θα έχεις δυο δεξιά μπακ και κρατάς τον Μπούρμπο; Βλέπεις και παρακάτω

Η αποδοχή στα αποδυτήρια και η ανάγκη μιας συγκολλητικής ουσίας ανάμεσα σε παλιούς και νέους.

O Άρης κράτησε το Μάνο Τζανακάκη στο ρόστερ του ως έτοιμη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας του και παράλληλα αναζητά κατά πως φαίνεται και άλλη μια επιλογή στη θέση. Ανανεώνει όμως για ένα χρόνο το συμβόλαιο του Χρήστου Μπούρμπου. Γιατί;

Ο Μπούρμπος είναι στα δικά μου μάτια μια κίνηση που στις μέρες του Θόδωρου Καρυπίδη στο σύλλογο, είναι για πρώτη φορά προσανατολισμένη στο «αύριο» του κλαμπ. Σαφώς και η συμφωνία έγινε με τον ποδοσφαιριστή Μπούρμπο. Που όταν θα χρειαστεί και θα του ζητηθεί θα μπει και θα δώσει το 100%, είναι βέβαιο.

Όμως με την ίδια κίνηση, ο Άρης μοιάζει να επιλέγει να δημιουργήσει ένα στέλεχος για την επόμενη μέρα (και του ίδιου του Μπούρμπου). Η ομάδα πέρσι, δυο – τρεις παίκτες είχε που στήριξαν και κράτησαν τα αποδυτήρια με την εμπειρία τους. Ο Μπούρμπος ήταν ο ένας. Οι παίκτες που έμειναν στο ρόστερ ήταν οι πιο χαρούμενοι χθες το απόγευμα όταν έγινε γνωστό.

Φέτος επίσης, θα μπει στα αποδυτήρια ένα μεγάλο ποσοστό νέων και ταυτόχρονα ξένων στη νοοτροπία και την κουλτούρα παικτών. Οι έμπειροι Έλληνες θα είναι πολύτιμοι –και- σε αυτό το κομμάτι. Και ο συγκεκριμένος με την αποδοχή στους ήδη υπάρχοντες και την εμπειρία τόσων ετών σε αποδυτήρια θα συνδράμει και στην ενσωμάτωσή τους και στη διαμόρφωση του κλίματος.

Και κάτι ακόμη: Το ποδόσφαιρο δεν είναι για πάντα, όσο καλός αθλητής κι αν είσαι. Καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτή η σεζόν να είναι για το συγκεκριμένο παίκτη η τελευταία, ο τρόπος της προσέγγισης, δείχνει ότι και ο Άρης τον βλέπει ως ένα παιδί στο οποίο θα μπορέσει να αναθέσει πράγματα το επόμενο διάστημα, πιθανώς από το επόμενο καλοκαίρι αλλά κι ο ίδιος έδειξε ότι ήθελε να –περιμένει όσο χρειαστεί για να- μείνει στο Χαριλάου. Και για την εσωτερική λειτουργία της ομάδας, ήταν μια έξυπνη κίνηση αυτή. Θα το πει πρώτος ο –έμπειρος αλλά και πανέξυπνος με βάση όσα μαθαίνουμε- Πάκο Ερέρα, όταν καταλάβει ότι ο συγκεκριμένος δεν θα είναι «ένας ακόμη δεξιός μπακ» αλλά μια «συγκολλητική ουσία» στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ