Ο Μπορμπόκης με t-shirt Super 3 και τα «δύσκολα παντελόνια»

Ο Μπορμπόκης με t-shirt Super 3 και τα «δύσκολα παντελόνια»

Η ευκαιρία που δίνει ο Άρης στον Κωνσταντινίδη και το χαμηλό ρίσκο για έναν αληθινά ταλαντούχο παίκτη

Ο Άρης δίνει στο Δημήτρη Κωνσταντινίδη την καλύτερη ευκαιρία που θα μπορούσε να έχει ώστε να ξαναφτιάξει την καριέρα του. Το παιδί έχει πολλές ικανότητες, εύχομαι να έχει και την τύχη που του έλλειψε αυτή τη φορά. Σίγουρα έχει και τη θέληση, πήρε μια δύσκολη απόφαση.

Φαντάζομαι ότι σύντομα θα θυμηθεί ένα ποστ του, για το πόσο «δύσκολα ρούχα είναι τα παντελόνια» γιατί μου φαίνεται ότι κάποιοι «φίλοι», από… ειλικρινές προσωπικό ενδιαφέρον, μετά από καιρό, θα θέλουν να μαθαίνουν τα νέα του.

Κατά τα λοιπά, η απόκτηση του με βρίσκει σύμφωνο για μια σειρά από λόγους:
Είναι ταλαντούχος, με υψηλά κίνητρα και λόγω της τελευταίας διετίας με μικρό κόστος. Αν «βγει» μπορεί να αφήσει μεγάλο αγωνιστικό ή και οικονομικό κέρδος. Αν δε βγει, ο Τζανακάκης είναι μια σταθερά για τη θέση.

Είναι Έλληνας και δεν θα είναι πολλοί (αν και θ’ ακολουθήσουν ένας – δυο τις επόμενες μέρες) στο νέο ρόστερ όπως προχωρά ο σχεδιασμός. Χρειάζονται για την ισορροπία στα αποδυτήρια τα Ελληνόπουλα, αν κερδίσουν και θέσεις, ακόμη καλύτερα. Ξέρουμε για την ώρα ότι θα παίζει Έλληνας δεξιός μπακ. Προσωπικά θα πόνταρα και στον Αναγνωστόπουλο, που τον θεωρώ πρόσπεκτ.

Είναι επίσης και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι οι περισσότεροι που ήρθαν Χαριλάου, έπαιξαν, λίγο – πολύ. Θέλεις γιατί αισθάνονταν ότι έπρεπε να δικαιώσουν την επιλογή τους; Θέλεις γιατί δεν ήθελαν να γίνουν αντικείμενο εύκολης κριτικής; Θέλεις γιατί ήθελαν κάτι να αποδείξουν; Με το Στέφανο Μπορμπόκη με t-shirt «Super 3 – Porto Salonico» να σκαρφαλώνει εκστασιασμένος τα κάγκελα της παλιάς θύρας 2 στο μυαλό, οι Αρειανοί θα καλωσορίσουν τον Κωνσταντινίδη.

Στα μπασκετικά, βλέπω πολλή συζήτηση στα social media για τον –για μένα πρωτότυπο αλλά και κάπως υπερβολικό- τρόπο ανακοίνωσης της συμφωνίας με το Λάκι Τζόουνς. Νομίζω ότι συνέβη γιατί η κίνηση αυτή ήταν στο μυαλό του κόουτς Αγγέλου η κομβική για να φτιάξει μια ομάδα 400 χιλιάδων που θα προσπαθήσει να την κάνει να παίξει για ένα εκατομμύριο. Και πιθανώς γιατί πιστεύει ότι θα είναι επιδραστική για μια – δυο κινήσεις που θα αποτελέσουν τις πιο σημαντικές του ρόστερ που φτιάχνει. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα ήθελε να είναι η επόμενη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ