Ολυμπιακός : Καμαρά και Γκερέρο το έκαναν «ντέρμπι»!

Ολυμπιακός : Καμαρά και Γκερέρο το έκαναν «ντέρμπι»!

Οι δύο «νέοι», όπως και ο Βούκοβιτς, υποχρεώνουν σε «δεύτερες σκέψεις» τον Πέδρο Μαρτίνς!

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται θα πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στο μυαλό του την ενδεκάδα του Ολυμπιακού πριν να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Το αυτονόητο είναι άλλωστε αυτό, αφού είχε παρακολουθήσει και προηγούμενους αγώνες με τους… προτεινόμενους για αποχώρηση, αλλά είχε αποφασίσει και για τους παίκτες που ήταν απαραίτητο να έρθουν, με μεταγραφή, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ!

Απλά σε όλο αυτό το διάστημα που γνωρίζεται με τους παίκτες της καινούργιας του ομάδας υπάρχει πάντα η πιθανότητα του «απρόβλεπτου», να προκύψουν δηλαδή κάποιοι που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα υποχρεώσουν τον προπονητή να κάνει «δεύτερες σκέψεις».

Από τους υποψήφιους να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα μόνον ένας έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βάλει σε προβληματισμό τον Μαρτίνς. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος επέστρεψε από το δανεισμό του στην Ιταλία και δείχνει ότι μπορεί να κρατήσει τη θέση του, τουλάχιστον μέχρι να γίνει η επόμενη-μετά τον Μιράντα-κίνηση κι ενώ υπάρχει πάντα ο αστερίσκος δίπλα στα ονόματα των Σισέ και Ένγκελς, που αφορά το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει για αυτούς ομάδες από το εξωτερικό.

Από τις υπόλοιπες «επιστροφές» ο Γιαννιώτης ήρθε με τη σιγουριά ότι θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας, όμως θα πρέπει να πάει το ημερολόγιο στην 1η Σεπτέμβρη, για να πειστούμε και όλοι οι υπόλοιποι, αν θυμηθεί κανείς την προηγούμενη εκδοχή, με τον Καπίνο και τον Προτό. Ο Τσιμίκας προηγείται σε αυτήν τη φάση του Κούτρη, ενώ ο Βρουσάι μπορεί να φτάσει μέχρι την τετράδα των εξτρέμ.

Από τους Μάριν, Πάρντο και Τζούρτζεβιτς δύσκολα θα προκύψει κάποιος που θα μείνει στο Ρέντη, ενώ «ανοιχτή» είναι η… πόρτα και για τον Ρομαό. Οι δύο Ιρανοί αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο, καθώς τόσο ο Ανσαριφάρντ, όσο και ο Χατζισαφί υπό κανονικές συνθήκες θα φέρουν πρόταση για να συνεχίσουν με άλλη φανέλα, όμως αυτό θα μας το δείξουν οι επόμενες μέρες.

Το αξιοσημείωτο στην ιστορία είναι ότι δύο από τους «νέους» έχουν καταφέρει να κερδίσουν έδαφος, αν και ήρθαν για να αναλάβουν ρόλο «αναπληρωτή». Ποιοι είναι αυτοί; Ο Μιγκέλ Γκερέρο και ο Μαντί Καμαρά. Για τον Ισπανό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση από τη στιγμή που έχει σκοράρει σε όλα τα φιλικά και έχει πετύχει έξι γκολ σε πέντε ματς. Μας το λέει η μπάλα ότι τον γουστάρει και πραγματικά θα έχουν δύσκολη αποστολή οι εσωτερικοί ανταγωνιστές του.

Κι όσο για τον Καμαρά; Του άνοιξε το δρόμο ο… Σισέ, ο οποίος πέτυχε την «εκτόξευση» σε… μισή χρονιά και μπορεί να ήρθε ως εναλλακτική επιλογή στις θέσεις «6» και «8», ωστόσο μέχρι τώρα έχει πάει πιο καλά από το αναμενόμενο και διεκδικεί ρόλο «πρωτοδεύτερου» στην ενδεκάδα. Αρκεί να συνεχίσει με την ίδια συνέπεια, καθώς το βασικό ζητούμενο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η διάρκεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ