Άρης : Η πρώτη γεύση και το μοντάρισμα

Άρης : Η πρώτη γεύση και το μοντάρισμα

Το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα δείξει απλά τη φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει ο Ερέρα, καθώς το χτίσιμο του Άρη στη τελική του μορφή θα γίνει στην Ολλανδία.

Μια πολύ όμορφη βραδιά προμηνύεται την Τετάρτη το βράδυ στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει για τα εισιτήρια δείχνει ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Ένα ιδανικό παιχνίδι για τον κόσμο, με αντίπαλο μια εμπορική ομάδα.

Σε ότι αφορά, βέβαια, το καθαρά αγωνιστικό μέρος του συγκεκριμένου παιχνιδιού, θεωρώ ότι μπορεί να μας προσφέρει μόνο μια εικόνα της φιλοσοφίας που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα του ο Πάκο Ερέρα. Κάποια πρώτα δείγματα της δουλειάς που έγινε στα Τρία Πέντε Πηγάδια, αλλά και η ευκαιρία να δει κανείς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που η απόκτηση τους έκανε κλικ, όπως οι Κολάσο και Γκαρσία.

Αξιόπιστα συμπεράσματα για την εικόνα του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν μπορούμε να βγάλουμε, ακόμα και αν κερδίσει με 5-0. Όχι μόνο γιατί είναι νωρίς ακόμα, αλλά κυρίως γιατί η ενδεκάδα που θα παραταχθεί τη Τετάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν θα είναι η ίδια με αυτή του πρωταθλήματος.

Βασικά γρανάζια της μηχανής δεν θα παίξουν στο φιλικό με την ΑΕΚ, όπως είναι για παράδειγμα ο Γιουνές και ο Μπάσα, ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι μεταγραφικές κινήσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι το μοντάρισμα θα γίνει στην Ολλανδία, όπου και θα διεξαχθεί το δεύτερο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Εκεί σαφώς και θα μπορούν να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Υ.Γ Η απόκτηση του Μίτζεν Μπάσα, που έρχεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, μπορεί να μην κάνει σε αρκετούς το κλικ άλλων μεταγραφών, όμως, αν επαληθευτούν τα μισά που λέγονται για τον ποδοσφαιριστή, τότε ο Άρης θα έχει κάνει μια πολύ ουσιαστική κίνηση.

Υ.Γ 1 Ούτε οι ίδιοι οι διοικούντες την ΠΑΕ περίμεναν τόσο μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην διάθεση των εισιτηρίων του σπουδαίου φιλικού της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Σε μια περίοδο, μάλιστα, που η Θεσσαλονίκη είναι άδεια, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ