Ολυμπιακός : Λεγκανές όπως λέμε Λουκέρνη

Ολυμπιακός : Λεγκανές όπως λέμε Λουκέρνη

Το τελευταίο τεστ εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα για τον Ολυμπιακό και η πρόβα που λογικά θα επιδιώξει να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο καλοκαιρινός στόχος είναι ξεκάθαρος. Ο ουσιαστικός στόχος δεδομένος. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πως ο βαθμός δυσκολίας της δημιουργίας μιας νέας ομάδας από τα «θεμέλια» της είναι μεγάλος. Για αυτό και ήταν εδώ και μήνες πια προετοιμασμένος για αυτό. Από την θεωρία πλέον μπαίνουμε στην πράξη καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο επίσημο αγώνα του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει.

Το αυριανό φιλικό με την Λεγκανές στο Καραϊσκάκη αποτελεί την τελευταία πρόβα εν όψει της αναμέτρησης με την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου. Τα τεστ σε Αυστρία, Βέλγιο, Ολλανδία τελείωσαν, το ίδιο και οι ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πείσει ακόμη τον Πορτογάλο τεχνικό.

Είναι η ώρα πλέον που στην πρώτη γραμμή θα μπουν οι βασικές επιλογές του Μαρτίνς ώστε μια εβδομάδα πριν από τον αγώνα με την Λουκέρνη να μπορεί να τεστάρει το βασικό πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Ο Μαρτίνς άλλωστε έχει ήδη σχηματίσει μια καλή εικόνα από τους Ελβετούς παρακολουθώντας τους από κοντά, ξέρει τι θα χρειαστεί για να τους αποκλείσει και να φτάσει ένα βήμα πριν τον καλοκαιρινό στόχο.

Ένας καλοκαιρινός στόχος, η πρόκριση δηλαδή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, που είναι ξεκάθαρος αλλά σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τον ουσιαστικό στόχο που δεν είναι άλλος από την δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Λουκέρνη αποτελεί το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει από την Δευτέρα δύο ακόμη βασικά «όπλα» στα χέρια του. Τοροσίδης και Μεριά μπήκαν στην προετοιμασία, θέλουν χρόνο και το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι πότε θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι σίγουρο πως θα επιλέξει την πιο έτοιμη και ικανή να αποδώσει 11αδα απέναντι στους Ελβετούς.

Το αυριανό (9μμ) ματς στο Καραϊσκάκη με την Λεγκανές προφανώς και διατηρεί τον χαρακτήρα του ως φιλικό όμως αποτελεί μια πρόβα τζενεράλε, μια κατηγορία μόνο του σε σχέση με όλα τα φιλικά που έχει παίξει έως τώρα ο Ολυμπιακός.

Κόντρα στους Ισπανούς ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει στη μεγαλύτερη του διάρκεια το σχήμα και τα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί στις 9 Αυγούστου απέναντι στην Λουκέρνη.

Και οι «απαντήσεις» που θα πάρει θα τον ακολουθήσουν μέχρι το πρώτο επίσημο ματς με τους Ελβετούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ