To  site γουστάρει να έχει …Άρη

To site γουστάρει να έχει …Άρη

“Θα κάνουμε ένα site και θέλουμε να έρθεις εκεί. Θα γράφεις ό,τι γουστάρεις. Θέλουμε Άρη”. Αυτή η φράση ήταν και το σημείο κλειδί στην συνομιλία. To να σου δείχνει ο άλλος ότι όντως θεωρεί τον Άρη το τεράστιο μέγεθος που είναι και ότι καταλαβαίνει την δυναμική που έχει και τον κόσμο που …κουβαλάει, για να […]

“Θα κάνουμε ένα site και θέλουμε να έρθεις εκεί. Θα γράφεις ό,τι γουστάρεις. Θέλουμε Άρη”. Αυτή η φράση ήταν και το σημείο κλειδί στην συνομιλία. To να σου δείχνει ο άλλος ότι όντως θεωρεί τον Άρη το τεράστιο μέγεθος που είναι και ότι καταλαβαίνει την δυναμική που έχει και τον κόσμο που …κουβαλάει, για να το πω λαϊκά.

Κάποια στιγμή αυτό το παραμύθι του “Big 4” που εντέχνως προσπαθούν να περάσουν ορισμένοι, πρέπει να σταματήσει. Και σ αυτό το site δεν αποτελεί πεποίθηση τη συγκεκριμένη στιγμή που μιλάμε. Κανείς δεν θεωρεί τον Άρη μικρότερο μέγεθος, επειδή έτυχε να αγωνίζεται στη Football League. Μιλάω για τη γενικότερη φιλοσοφία και όχι τη προσωπική άποψη του κάθε αρθρογράφου.

Από αυτή τη στήλη θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύουμε καθαρά για ποδόσφαιρο και περισσότερο φυσικά για τον Άρη. Με τα λάθη μας και τα σωστά μας, αλλά πάντα θα λέμε αυτό που σκεφτόμαστε και πιστεύουμε.

Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς ,με τα γραφόμενα, γιατί και αυτό είναι υγεία, είναι πολύ σημαντικό να μην μπορεί κανείς να σου πει το παραμικρό γι αυτά που γράφεις, να μην προσπαθεί να σου επιβάλλει άποψη. Γιατί δυστυχώς, αν και θα έπρεπε, μόνο δεδομένο δεν είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ