Ολυμπιακός : Η χαρά του να μπορούν όλοι να προσφέρουν

Ολυμπιακός : Η χαρά του να μπορούν όλοι να προσφέρουν

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το ροτέισον τους όσο δεν πάει απέναντι στο Μιλάνο και οι Κάιλ Ουίλτζερ και Βασίλης Τολιόπουλος απέδειξαν πως πρέπει να παίζουν

Προφητικά τα όσα είχα σκεφτεί πριν από κάτι μήνες έτσι; Να υπενθυμίσω ότι με τον ερχομό του Κάιλ Ουίλτζερ στον Ολυμπιακό είχα γράψει μία μέρα πριν την αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο «Ντράιβ Τολιό, πάσα, τρίποντο Ουίλτζερ». Ε κάπως έτσι έγινε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Να λέμε την αλήθεια. Μιλάμε για ένα κακό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το ροτέισον τους όσο δεν πάει απέναντι στους Μιλανέζους, που όσο ταλέντο έχουν στο ρόστερ τους όσο κακή ομάδα διαθέτει ο Πιανιτζάνι.

Από εκεί και έπειτα, ελάχιστα πράγματα μπορείς να κρατήσεις από το ματς.

Αρχικά το αγωνιστικό θράσος του Βασίλη Τολιόπουλου. Ο νεαρός γκαρντ για ένα ακόμα παιχνίδι απέδειξε ότι πρέπει να παίζει. Μόνο κέρδος μπορεί να έχει από αυτό ο Ολυμπιακός. Κατέβασε γρήγορα την μπάλα, την μοίρασε όπως έπρεπε, πίεσε στην άμυνα όντας φιλότιμος.

Δεύτερο είναι η αγωνιστική ανάταση του Κάιλ Ουίλτζερ. Είπαμε προφητικός ο τίτλος που είχαμε βάλει στις 19 Νοεμβρίου. Έδεσε τέλεια με τον Σφαιρόπουλο και ήταν όλα τα λεφτά το δίδυμο αυτό. Για να καταλάβετε πόσο κακό ήταν το παιχνίδι με την Αρμάνι και βασικά πόσο μέτρια ομάδα είναι η ιταλική, διακρίθηκαν οι δύο τους.

Το σημαντικό για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και την ομάδα του ήταν πως έπαιξαν οι Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης. Αμφότεροι θα αγωνιστούν απέναντι στον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν μετά την αποχή τους, ελέω του τραυματισμού τους.

Τέλος κρατώ τις συνεργασίες και την όρεξη που είχαν οι ερυθρόλευκοι για να μπορέσουν να τρέξουν την ομάδα και να προσφέρουν θέαμα.  Αυτό αποτυπώνουν και τα 10/24 τρίποντα και οι 23 ασίστ των Πειραιωτών.

Καλός για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παπαπέτρου, πρόσφερε πολλά ο Παπανικολάου και στο τέλος ο Σπανούλης… καθάρισε την μπουγάδα με τη ψυχραιμία του και την προσωπικότητά του. Θα το θυμάται κανείς το παιχνίδι; Ελάχιστοι. Τι κρατάει ο Ολυμπιακός; Την πρώτη θέση στην Ευρωλίγκα..

ΥΓ1 Είναι απορίας άξιο πως από τον Ρέπεσα, ο κύριος Αρμάνι προχώρησε στην αντικατάστασή του με τον Πιανιντζάνι. Πως τα σκορπούν τα λεφτά τους έτσι οι Ιταλοί ρε παιδάκι μου..

ΥΓ2 Αναμενόμενο να… σκάσει ο Στρέλνιεκς. Όταν παίζουν όλοι στα «κόκκινα» και παίζουν και για τους υπόλοιπους, κάπου θα την πατήσουν. Το είχε πει και ο Σφαιρόπουλος σε μία συνέντευξη Τύπου. Πως όσο μένουν κάποιοι πίσω, τόσο θα επιβαρύνονται και διαρκώς θα έχει απώλειες ο Ολυμπιακός.

ΥΓ3 Εφτά ασίστ ο Σπανούλης, 6 ο Μάντζαρης, με 9 παίκτες του Ολυμπιακού να έχουν από μία τουλάχιστον τελική πάσα. Τη λες και ομάδα έτσι;

ΥΓ4 Με όσα προβλήματα έχει η ομάδα του Πειραιά, όσες απουσίες και τραυματισμούς, έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή της Ευρωλίγκας. Τεράστιο παράσημο στον προπονητή της αυτό. Εχει ακούσει πάρα πολλά ο Σφαιρόπουλος όταν δεν τα πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ