Ολυμπιακός : Μπετόν στην άμυνα, rotation στην επίθεση!

Ολυμπιακός : Μπετόν στην άμυνα, rotation στην επίθεση!

Η ξεκάθαρη εικόνα στην περιοχή του Προτό και ο υψηλός ανταγωνισμός στην άλλη πλευρά του γηπέδου!

Πόσο δύσκολο θα είναι άραγε για τον Όσκαρ Γκαρθία να ανακαλύψει τη νέα του ομάδα;  Επί του παρόντος την έχει παρακολουθήσει σε δύο 90λεπτα, ένα από την εξέδρα, στο ματς με την Λάρισα και το άλλο από τον πάγκο, στον αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Τουτέστιν έχει δει σχεδόν όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Κάποιους μάλιστα επέλεξε ο ίδιος να μην τους δει και δεν ξέρουμε αν αυτό θα αλλάξει στην πορεία και μέχρι να φύγει ο Γενάρης ώστε να διαμορφωθεί το ρόστερ στην τελική του μορφή.

Αν δεν μας προκύψει κάτι απρόβλεπτο, καθώς δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους αστερίσκους που αφορούν τον καινούργιο προπονητή, αλλά και το ότι βρισκόμαστε στα μισά της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου, τότε μπορούμε να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση μάλλον είναι ξεκάθαρη σε ότι αφορά τη συγκρότηση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού, ενώ αντιθέτως υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός για τις θέσεις της επίθεσης.

Μπροστά από τον Προτό δύσκολα θα σπάσει το δίδυμο της «επόμενης μέρας» το οποίο συγκροτούν εδώ και κάποιους αγώνες ο Ένγκελς και ο Σισέ. Οι πιο έμπειροι, ο Μποτία και ο Βούκοβιτς έμειναν έξω από το ματς του κυπέλλου με τους Χανιώτες κι αν προτιμηθεί ξανά ο Νικολάου για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Λαμία, στο Καραϊσκάκη, αφού ο Σενεγαλέζος θα εκτίσει ποινή καρτών, τότε τι άλλο να περιμένουν στο λιμάνι;

Στις άκρες της οπισθοφυλακής υπάρχουν δεξιά ο Ελαμπντελαουί (ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού) και αριστερά ο Κούτρης και μπορεί οι Ιγκόρ Σίλβα και Χατζισαφί να αποκτήθηκαν για την «επόμενη μέρα», ωστόσο θα πρέπει να δουλέψουν αρκετά μέχρι να ανοίξει για αυτούς η πόρτα της ενδεκάδας.

Αντιθέτως, στην επίθεση θα συναντήσουμε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Καρίμ Ανσαριφάρντ ενώ τώρα με την επιστροφή του Μιραλάς μέχρι και σύστημα μπορεί να αλλάξει ο Ολυμπιακός.  Κι ο Τζούρτζεβιτς θα διεκδικήσει τα δικαιώματά του αφού έχει αρχίσει να σκοράρει και κοντά σε αυτούς υπάρχουν και οι δημιουργοί, ο Φορτούνης με τον Μάριν, αλλά και οι ακραίοι, ο Σεμπά με τον Πάρντο, στους οποίος μπορεί να μπει ανάμεσα και… τρίτο πρόσωπο μέχρι το τέλος του μήνα.

Ξεχάσαμε κάτι; Μα, τον Οτζίτζα Οφόε που φουλάρει τις τελευταίες μέρες για να επιστρέψει, είτε για να παίξει ξανά δίπλα στον Ρομαό, είτε για ανέβει ακόμη πιο ψηλά, καθώς ο Γκαρθία το άφησε λίγο μπερδεμένο στις τελευταίες δηλώσεις του «θα δούμε που μπορεί να μας βοηθήσει».

Οι πιο σοβαρές πρόβες θα γίνουν στα παιχνίδια που ακολουθούν στο Φάληρο με Λαμία και Ξάνθη, στη συνέχεια υπάρχει ο αγώνας στην Τρίπολη και ο Φλεβάρης θα αρχίσει με το ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ!  Μέχρι τότε μην αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο να μας προκύψει και κάποια «έκπληξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ