Παναθηναϊκός : Κλείνει Λάνγκφορντ

Παναθηναϊκός : Κλείνει Λάνγκφορντ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού με την απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ, με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει συμφωνήσει με τους πράσινους.

Ένα ακόμα χτύπημα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κιθ Λάνγκφορντ! Ο Αμερικανός μπόμπερ είναι σε επαφές με τους πράσινους, που θέλουν να ενισχυθούν στη θέση του σούτινγκ γκαρντ με έναν παίκτη που έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Μάλιστα είναι σε διαπραγματεύσεις εδώ και μέρες με τον μάνατζέρ του και προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή», μια και η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη.

Κι αυτό διότι ο 34χρονος σκόρερ έχει υψηλό κασέ με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση για να τον πείσει τόσο για το πρότζεκτ και τους στόχους της ομάδας, όσο βεβαίως και για το οικονομικό σκέλος.

Οι δυο πλευρές έχουν φτάσει σε πολύ καλό σημείο με τους πράσινους να είναι σε προφορική συμφωνία μαζί του και να αναμένουν την υπογραφή του για να οριστικοποιήσουν τη συνεργασία μαζί του.

Ασφαλώς πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη που δίνει στα χέρια του Πασκουάλ αξιόπιστο σουτ, αλλά και εμπειρία, αποφασιστικότητα και χαρακτήρα στις κρίσιμες στιγμές.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Κίνα, αλλά αντιμετώπισε κάποια προβλήματα τραυματισμού που δεν του επέτρεψαν να κάνει μεγάλα πράγματα, ενώ έκλεισε τη σεζόν στη Μακάμπι Ρισόν. Σε κάθε περίπτωση όμως η ποιότητα, η αξιοπιστία του στο σκοράρισμα και η προσωπικότητα που διαθέτει αποτελούν πολύ καλά στοιχεία για τον Παναθηναϊκό που θέλει να δημιουργήσει ο Πασκουάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ